Våra kontor

Flexibla kontorslösningar i Skåne och göteborg

Hyr kontor på Mindpark

Mindpark erbjuder flexibla kontorslösningar i Skåne och Göteborg. Våra workspaces finns på bra lägen med smidig tillgång till kollektivtrafik och allt annat som underlättar för dig och ditt team. Vi tar hand om all service, och det ingår självklart i priset. Du kan skala upp och ner utifrån dina behov på ett smidigt sätt. När du hyr kontor på Mindpark får du också tillgång till alla våra platser. Här nedan hittar du alla orter där du kan hyra kontor hos oss på Mindpark. Vill du läsa om våra coworking-alternativ i form av skrivbord och loungeplatser hittar du det här.

Kontor Helsingborg

Vid Campus i Helsingborg hittar du Mindpark Helsingborg och när du hyr kontor här blir du naturligt en del av en inspirerande och kreativ miljö med forskare, studenter och en stor bredd av företag. Här är det alltid något på gång – föreläsningar, nätverksträffar, mingel eller varför inte Pecha Kucha. 5 minuters promenad till tåget och parkeringsmöjligheter på andra sidan gatan gör det enkelt och smidigt att ta sig till kontoret.

Kontor Göteborg Järntorget

Mindpark Järntorget ligger precis vid knutpunkten Järntorget, i det nya kvarteret Masthuggskajen. Här finns flexibla kontorslösningar oavsett om du söker ett mindre kontor för 1-2 personer eller större ytor för hela teamet. Kontoren hyrs ut möblerade och all service ingår i priset. Önskar du ett kontor där det händer är Mindpark Järntorget det självklara valet. Vårt stora community ingår givetvis när du blir en del av oss.

Kontor Göteborg City

Bara 5 minuters promenad från Göteborgs centralstation hittar du Mindpark Göteborg City – mer centralt än så blir det inte. Här finns kontor i olika storlekar så att du kan anpassa utifrån dina behov och storleken på ditt team. Utsikt mot hamnen och full service gör Mindpark Göteborg City till det perfekta alternativet för dig som vill ha ett kontor i centrala Göteborg och samtidigt bli del av ett community som ger värdefulla kontakter.

Kontor Malmö Hyllie

Några minuters promenad från Hyllie tågstation finns Mindpark Hyllie. Här erbjuds flexibla kontorsmöjligheter med både små och stora rum. Moderna kontor och all praktisk service ingår. Perfekt för dig som vill ha kontor på ett riktigt bra läge med bra kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter. Dessutom mitt i det bubblande och växande affärsdistriktet som sträcker sig över hela Öresundsregionen .

Kontor Malmö City

Precis bakom Malmö C, i Slagthuset, hittar du Mindpark Malmö City. Fantastisk utsikt över hamnen och flexibla kontorslösningar på tre våningar gör det här till det perfekta alternativet för dig som vill ha ett kontor i centrala Malmö. Hos oss sitter allt från frilansare och små företag till större bolag. Service, möbler och allt praktiskt ingår så klart när du hyr kontor hos oss.

Kontor Lund

Mindpark Lund ligger bara några stenkast från Lunds centralstation. Ett bubblande workspace med flera olika kontorsalternativ för allt från frilansare och mindre bolag till större företag. Mer centralt i Lund blir det inte och du omges av företag som ligger i framkant av sin bransch. Dessutom blir du del av ett starkt community som ger både sociala och affärsmässiga fördelar.

Kontor Mölndal

Mindpark Mölndal kommer ha ett fantastiskt läge precis mellan Mölndal station och Mölndal Galleria, med behagligt pendelavstånd till centrala Göteborg. Mindpark är platsen där arbete, community och möjligheter möts. Precis som ett kontorshotell erbjuder vi flexibla kontorslösningar som passar alla typer av företag – skillnaden är att vi också erbjuder det där lilla extra i form av nätverk, community, gemenskap och bästa möjliga service.

Saknar du oss i din stad?

Saknar du ett Mindpark i din hemstad? Vart borde vi etablera oss? Vi öppnar löpande nya workspaces på centrala och kommunikationsvänliga platser. Vi lyssnar gärna på era tankar och tar in tips på nya etableringar. Kontakta vår expansionchef, Karolina Claesson, på karolina@mindpark.se.

“Mindpark är den ultimata arbetsplatsen för mig som småföretagare. Här jobbar intressanta människor från alla möjliga branscher och bakgrunder och det finns alltid någon att bolla idéer med eller bara prata om sin helg. Produktivitet och socialt umgänge går hand i hand på ett sätt som på riktigt gör skillnad i mitt arbete. En riktigt bra arbetsplats med andra ord!”

Hugo, Sellerberg Productions

“Ett ljuvligt ställe för mig som behöver ett kontor bara ibland, men alltid ett community. När kreativiteten tryter är det bara att smita ner, ta en kopp kaffe och genast ha tillgång till en ocean av nya perspektiv. Fina lokaler, fantastisk personal och strålande bra fredagsfika. Det finns inget bättre än en micropaus med Amanda och en iskall Ramlösa.”

Alexandra, frilansande journalist

“Diskussioner om allt från bananträd till dammsugare, restaurangtips eller brister i brottsbalken. Man vet aldrig vad som väntar en. Du har alltid någon att ta en glass i solen med och det finns en stor lyhördhet kring behoven som företagen eller coworkers har. It is service, and beyond!”

Frank, Hedonix

Därför ska du välja Mindpark!

Så varför ska du välja Mindpark? För att vi inte är ett kontorshotell som alla andra. Vi erbjuder inte bara en plats att arbeta på – vi erbjuder en plats att växa på. Med oss får du en miljö där människorna står i centrum, bästa möjliga service, flexibla kontorslösningar, otaliga möjligheter för möten och event, ett starkt community och ett brett nätverk som ger en professionell, avslappnad och glädjefull atmosfär. Det här är vad våra coworkers lyfter fram som det allra bästa med Mindpark.

Flexibla kontorslösningar

På Mindpark finns kontor i olika storlekar – du kan växla upp och ner i den takt som du och ditt företag utvecklas. Hos oss är det enkelt och smidigt att hyra kontor – korta uppsägningstider, allt praktiskt på plats och inte minst full service från vårt grymma team. Vi ser till att allt som har med din fysiska arbetsplats att göra flyter felfritt så att du kan fokusera på att göra ditt jobb.

Tillgång till alla våra platser

Mindpark finns på flertalet platser i Skåne och Göteborg. Alltid på bästa läge i förhållande till kollektivtrafik och övrig kommunikation. Vi etablerar oss där omgivningen i sig innebär möjligheter och där vi och våra coworkers både får fördelar av och kan bli en viktig del i näringslivet. Som coworker har du självklart tillgång till alla våra platser i Skåne och Göteborg.

Community och nätverk

För oss är en arbetsplats så mycket mer än väggar och tak. Det är människorna och innehållet på platserna som verkligen skapar värde. Vårt community är ett av södra Sveriges största nätverk vilket ger nya möjligheter och kontakter för alla som är en del av det. Vårt community är en ständig källa till nya möten, idéer och tankar och vi lägger stort fokus på att vårda och utveckla vårt nätverk. 

Boka visning på Mindpark workspace

 – kontor | coworking | konferens – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

Vilka företag har kontor på Mindpark?

På Mindpark sitter bolag från spridda branscher och i olika storlekar. Här sitter stora bolag, nystartade bolag, scaleups, små företag, föreningar, influencers, konsulter, forskare, experter och egenföretagare. Nedan ser ni ett urval av våra bolag. 

Detta ingår alltid hos oss på Mindpark

På Mindpark innebär en arbetsplats inte bara ett bra kontor eller en skrivbordsplats – det är innehållet som räknas. Här ser du vad som alltid ingår hos oss – längre ner hittar du specifik info om vad som ingår i våra olika kontor-och skrivbordsalternativ. 

Community

Som coworker blir du en del av ett av södra Sveriges största communities som utgörs av människor inom alla branscher och områden. En ständig källa till nya idéer, möten och affärsmöjligheter.

Full service

Hos oss ingår allt det praktiska så som städ, skrivare, larm, wifi och receptionstjänst. Sist men inte minst vårt grymma team som ger full service så att du kan fokusera på det du gör bäst. 

Alla Mindpark

Mindpark finns på riktigt bra lägen i Malmö, Lund, Helsingborg, Mölndal och Göteborg. Som coworker får du tillgång till alla våra platser. Perfekt när du vill ha lite omväxling eller har möte på annan ort.

Kaffe och te

Vad vore arbetsdagen utan kaffe och te? Inte alls lika kul! Hos oss dricker du så mycket kaffe och te du orkar. Och vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

 

Kontor Skrivbord Fix Skrivbord Flex  Dagspass
Mötes-och telefonrum
Reception
Egen skrivbordsplats  
Låsbar förvaring  
Access 24/7 med egen tagg    
Coworkingfrukost
Community-fredag
Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
Post-och pakethantering  
Företagsadress  
Hundvänligt  
Tillgång till alla Mindparks i Sverige

 

 

 

Kontor
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
 • Post-och pakethantering
 • Företagsadress
 • Hundvänligt
 • Tillgång till alla Mindparks i Sverige
Skrivbord fix
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Låsbar förvaring
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
 • Post-och pakethantering
 • Företagsadress
 • Tillgång till alla Mindparks i Sverige
Skrivbord flex
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Låsbar förvaring
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Tillgång till alla Mindparks i Sverige
Dagspass
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte

Kaffe, fika och lunch

Ingen arbetsdag utan kaffe och fika! Hos oss på Mindpark har vi en cafédel där vi erbjuder kaffe, dryck, mackor, fika och enklare luncher. Våra caféer är också en utmärkt plats att arbeta från om du behöver en arbetsplats för dagen. Med andra ord finns allt för en bra dag på jobbet när du är coworker hos oss.

Vad är coworking och hur fungerar det?

Idag sitter allt från egenföretagare till stora internationella bolag på coworking spaces. Coworking erbjuder flexibla hyresavtal, delade faciliteter och resurser, möjligheter till samarbete och nätverkande, inspirerande arbetsmiljöer och en stark gemenskapskänsla. Dessa faktorer har gjort coworking till en populär lösning för många företag och personer som letar efter en flexibel, kostnadseffektiv och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Coworking eller kontorshotell - vad är vad?

Många blandar idag ihop dessa begrepp, men syftar oftast på coworking när de säger kontorshotell. Den traditionella typen av kontorshotell har funnits sedan 80-talet, där fokus ligger på att tillhandahålla privata kontor och vissa tjänster, såsom receptionstjänster. Coworking spaces hyr även ut privata kontor men har istället fokus på att främja samarbete, nätverkande och kreativitet och inkluderar delade utrymmen för arbete och umgänge.

Vad är fördelarna med coworking?

Coworking spaces har många fördelar jämfört med traditionella kontor. Exempel som kan lyftas fram är en ökad flexibilitet, kostnadseffektivitet, möjligheter till samarbete och nätverkande, inspirerande arbetsmiljöer, fördelar ur ett hållbarhetsperspektiv samt tillgången till professionella faciliteter och tjänster. Dessa fördelar har gjort coworking till ett attraktivt alternativ för många små- och stora företag runt om i världen.

Vad kostar coworking och hur ser prissättningen ut?

Prissättningen på coworking spaces kan variera beroende på flera faktorer som läget, faciliteterna, medlemskapstyperna och tilläggstjänsterna som erbjuds. Det är viktigt att undersöka och jämföra prissättningen för olika coworking spaces för att hitta en plats som passar din budget och dina behov. Många coworking spaces erbjuder också  provperioder för att låta potentiella medlemmar testa platsen innan de binder upp sig på ett avtal.

Hur hittar jag bäst coworking space nära mig?

Vilket coworking space som passar dig bäst är högst personligt. Jämför de alternativen du får upp i din sökning och kolla recensioner om platserna. När du minimerat ner dina val till 1-3 platser som passar ditt behov, så är det dags att validera dessa coworking spaces i andra kanaler, som sociala medier för att få en djupare uppfattning om platserna. Besök sedan dessa platser personligen. Glöm inte att fråga om du kan provjobba en dag - många coworking spaces erbjuder detta!

Vad ingår vanligtvis på coworking spaces?

Coworking spaces erbjuder vanligtvis en rad olika faciliteter och tjänster för att möta behoven hos sina coworkers. Det kan vara kontorsrum, ytor för coworking med skrivbord, samtalsrum, mötesrum, gemensamma loungeområden, receptionstjänster, skrivarservice, wifi, kaffe/te, interna evenemang och aktiviteter samt nätverksträffar. Dessa faciliteter och tjänster gör coworking spaces till attraktiva arbetsmiljöer med hög service och flexibilitet för små till stora företag.

Mindparks community

Mindpark är så mycket mer än bara ett kontorshotell. Det är ett levande och pulserande community där människor möts, inspireras och skapar tillsammans. Vårt värdefulla nätverk sträcker sig över olika branscher och ger våra coworkers en unik möjlighet att bygga relationer och utveckla sina affärer. Vi arrangerar regelbundet inspirerande event, workshops och seminarier för att stimulera kunskapsutbyte och kreativitet.

sv_SESwedish