Konferens Järntorget

Boka konferens- och mötesrum centralt i Göteborg

Boka konferens på Mindpark Järntorget i Göteborg

Letar du efter ett mötesrum i centrala Göteborg? Vår dynamiska miljö kommer garanterat att bidra till ett mer kreativt och inspirerande möte! Hel dag, halv dag eller per timme? Vi har alla alternativ tillgängliga för att passa dina behov. Vi tillhandahåller allt som behövs – god service, kaffe och fika och all teknik som behövs för ett bra möte. Och en fantastisk utsikt över Göta älv och Göteborgs hamn. Från Mindpark Järntorget har du en minut till närmaste buss eller spårvagn, 5-7 minuter till tåg och färja, parkering för cyklar och bilar i närheten. Med andra ord: vill du ha bästa möjliga läge ska du boka ditt nästa möte på Mindpark Järntorget!

Focus
1-12 Personer

En riktigt trevlig lokal med utsikt över Göta älv. Perfekt för mindre sammankomster eller när du behöver lite extra fokus.

Heldag 4 100 kr | Halvdag 2 500 kr
700 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Harmony
1-10 Personer

Ett härligt rum med utsikt över Göta älv som skänker både inspiration och lugn. En perfekt kombination för ett lyckat möte.

Heldag 3 800 kr | Halvdag 2 200 kr
600 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Pink haze
1-8 Personer

Ett färgglatt, funktionellt rum som ger extra energi till ditt möte. Rummet ligger dessutom lite avskilt för möten av mer privat natur.

Heldag 2 800 kr | Halvdag 1 800 kr
400 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Dream Big
1-80 Personer

Vårt största mötesrum, utmärkt för större sammankomster, konferenser, nätverkande eller seminarier. Högt i tak och en fantastisk utsikt garanterar succé.

Heldag 12 000 kr | Halvdag 7 000 kr
1 800 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Off Shore
1-35 Personer

Högt i tak, blå toner och en fin utsikt över Masthamnskajen. Ett blått, rymligt rum med havskänsla – perfekt för större sammankomster, föreläsningar eller nätverkande.

Heldag 7 200 kr | Halvdag 5 000 kr
1 500 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Glow
1-16 Personer

Rosa toner och gott om plats. I detta rymliga rum med utsikt över Masthamnskajen kan du bli riktigt kreativ. Samla dina kollegor eller kunder för lite produktivt tänkande.

Heldag 5 600 kr | Halvdag 4 000 kr
1 200 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Konferens- och mötesrum i centrala Göteborg

På Mindpark Järntorget i Göteborg bokar du inspirerande mötes-och konferenslokaler på bästa läge. Alltid bästa möjliga service för att göra din bokning enkel, smidig och enligt dina önskemål. Kontakta oss idag för din bokning!
Hittar du inte helt det du söker – kolla gärna in våra andra Mindparks i Göteborg och vårt konferensutbud där. 

Boka inspirerande konferensrum i Göteborg

Boka inspirerande konferensrum i Göteborg

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish