Äg stället

Boka hela Mindpark för ditt event

Äg stället – boka konferens på Mindpark

Äg stället på Mindpark – platsen där du kan göra ditt event till en oförglömlig upplevelse! Våra öppna och flexibla ytor är perfekta att hyra till större konferenser, mingelkvällar, nätverksträffar, afterworks, hackathons, stand-up-kvällar och alla tänkbara event. Hos oss är det endast din fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt. Och vi är här för att se till att allt blir precis som du vill ha det. Vårt dedikerade team på Mindpark erbjuder inte bara förstklassig service och planering, utan vi tar hand om allt det praktiska också. Mat, dryck, teknik och allt annat du behöver för att ditt event ska bli en succé. Så ta chansen att äga stället och låt oss skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster. Kom till Mindpark och upptäck varför vi är det perfekta valet för ditt nästa stora event. Välkommen till en värld där vi hjälper dig att göra dina visioner till verklighet!

Nätverksmingel, konferens, hackathon och företagsevent

I våra flexibla och rymliga lokaler är det bara din fantasi som sätter gränserna. Oavsett agenda för ditt event ser vi till att det blir värdefullt för både dig och dina gäster – från start till mål. Mindpark har många års erfarenhet av större konferenser och event allt från stand up-kvällar och modevisningar till stora mingel, föreläsningar och kundevent. Här under ser du några exempel.

Dela kunskap

Mindpark erbjuder flera olika mötes-och konferensrum som passar utmärkt för föreläsningar och andra former av kunskapsdelning. Vi älskar att bidra till att människor får dela med sig och lära nytt. Vi har stor vana av att arrangera olika former av kunskapsevent så som workshops, panelsamtal och mässor.

Samla nätverket

Nätverksträffar och mingel är något av det bästa vi vet! På Mindpark har vi både stora konferensrum och öppna ytor som passar perfekt för att samla ditt nätverk. Vi har många års erfarenhet av att arrangera event för större sällskap och levererar allt från logistik och innehåll till mat och dryck.

Event

Efter många år i branschen har vi stor erfarenhet av att arrangera olika former av event. Genom åren har vi haft allt från tech-konferenser och startup-mingel till modevisningar, stand up-kvällar och hackathons. På Mindpark finns alla möjligheter – hör av dig med din idé eller låt oss komma på något tillsammans!

Så här säger våra gäster om att ha event hos oss

Ett bra event är värdefullt för både arrangör och deltagare – och vägen dit är minst lika viktig som målet. Vi fokuserar på att skapa en bra upplevelse från början till slut där våra kunders önskemål får ta plats. Vi älskar att skapa inspirerande, viktiga och roliga möten och event. Så här tycker våra kunder om oss som eventpartner.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

”Väldigt snyggt och allt funkade toppen! Mindpark kan ni vara nöjda med. De levererade verkligen! Att jobba med Sofie var så enkelt! Hon och tjejerna som var med på kvällarna var grymma.”

Anna Dimle, Valea

sv_SESwedish