Konferens Malmö Hyllie

Boka konferens-och mötesrum i Hyllie, Malmö

Boka konferens på Mindpark Malmö Hyllie

Ska du arrangera ett möte, en konferens eller en workshop? Då är du på rätt ställe! Vår dynamiska miljö ger perfekta förutsättningar för kreativa och inspirerande möten och event. Du kan boka alla våra rum per timme, eller för en halv-och heldag. Mindpark Hyllie har även två större eventytor, inklusive vår takvåning Rooftop med en egen terrass och fantastisk utsikt. Perfekt för att generera nya idéer och perspektiv. Mindpark Hyllie har bästa möjliga läge i Hyllie, enbart 5 minuters promenad från Hyllie tågstation, och här finns flera alternativ för bilparkering. Utforska våra mötesrum nedan.

Rooftop
1-80 personer

Ett ljust och flexibelt rum för allt från mingel och föreläsningar till större konferenser och workshops. I anslutning till rummet finns en takterrass med fantastisk utsikt över Öresund, perfekt för mötespaus eller mingel efter mötet.

Heldag 15 000kr |
Halvdag 9 000kr
Färre än 20 pers kontakta oss för pris.

alla priser ex moms 

Boka >>

Great Perspective
1-35 personer

Ett flexibelt mötesrum, perfekt för möten och kreativa workshops. Eller varför inte en mindre föreläsning. Oavsett vilket får du ett härligt rum med all utrustning som behövs för att du ska kunna få fantastiska saker att hända.

Heldag 6 500 kr | Halvdag 4 200 kr

alla priser ex moms

 

Boka >>

Pioneer
1-16 personer

Ett perfekt rum för att låta nya idéer och tankar ta plats. Flexibel möblering och gott om plats ger alla förutsättningar för ett produktivt möte eller en givande konferens. All nödvändig teknik och full service ingår givetvis.

Heldag 4 000 kr | Halvdag 2 800 kr

800 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Blue Paradise
1-10 personer

Ett blått, härligt rum som ger både lugn, fokus och kreativitet. Passar utmärkt för såväl produktiva möten som mer kreativa sessioner. Här finns både kamera och mikrofon för digitala möten eller samtal. Helt enkelt ett rum med många möjligheter!

Heldag 5 200 kr | Halvdag 2 700 kr
650 kr/h
alla priser ex moms

 

Boka >>

Think Pink
1-8 personer

Ett livfullt och glatt rum – helt i rosa! Rummets utformning skapar en lekfull och kreativ atmosfär, perfekt för givande möten och nya idéer. Rummet passar både för mindre möten och kreativa sessioner. Rummet har också all nödvändig teknik för digitala möten.

Heldag 4 800 kr | Halvdag 2 500 kr
600 kr/h
alla priser ex moms

 

Boka >>

Event space
1-150 personer

I vår eventyta som angränsar till våra konferensrum kan vi hjälpa dig att arrangera allt från föreläsningar och nätverksträffar till utställningar, after works och företagsaktiviteter. Vi kan arrangera förtäring efter era önskemål och vi har fullständiga rättighter. Hör av dig med din idé eller låt oss komma på något tillsammans!

Pris enligt offert

 

Boka >>

Boka konferens-och mötesrum på Mindpark i Malmö Hyllie

På Mindpark i Hyllie finns alla förutsättningar för givande möten och inspirerande konferenser och event. Läget kan inte bli bättre – i det bubblande affärsdistriktet Hyllie mitt i Öresundsregionen. Ett par minuters promenad från Hyllie tågstation och parkeringsmöjligheter gör det enkelt och smidigt att ta sig hit. Dessutom finns all service på plats med både mat och dryck. Sist men inte minst har vi Hyllies bästa utsikt från vår takterass där du kan ha både pauser, mingel och event. Boka ditt nästa möte eller event i Hyllie på Mindpark.
Hittar du inte helt det du söker – kolla gärna in våra andra Mindparks i Malmö och vårt konferensutbud där. 

Boka möte och konferens på bästa läget i Hyllie

Boka möte och konferens på bästa läget i Hyllie

Boka möte och konferens på bästa läget i Hyllie

Boka möte och konferens på bästa läget i Hyllie

Boka möte och konferens på bästa läget i Hyllie

Boka möte och konferens på bästa läget i Hyllie

Boka möte och konferens på bästa läget i Hyllie

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish