Konferens Malmö

Välj storlek på rum, så fixar vi resten!

Konferensrum Malmö

Mötes-och konferensrum i varierande storlekar på perfekta lägen. All teknisk utrustning ingår alltid, precis som bästa möjliga service. Önskar du mat eller fika till ditt möte löser vi det. Skicka en förfrågan nedan eller klicka dig in på respektive plats för att läsa mer om våra mötes-och konferensrum i Malmö.

Mindpark Hyllie

I Hyllie finns flera olika mötesrum, perfekta för ett riktigt bra styrelsemöte, en stor konferens eller ett inspirerande nätverksmingel. I vårt konferensrum Rooftop ryms upp till 80 personer och där finns dessutom en anslutande takterrass med Hyllies bästa utsikt. I vår lounge kan ni ha större event för upp till 150 minglande gäster. Mindpark Hyllie ligger precis vid Hyllie tågstation, vilket gör det enkelt och smidigt med både kollektivtrafik och bil.

Mindpark Malmö

Möte eller konferens i centrala Malmö? På perfekt läge ett par minuters promenad från Malmö centralstation hittar du Mindpark. Här kan ni mötas upp till 13 personer i något av våra härliga konferensrum. All teknisk utrustning ingår så klart och önskar ni mat och fika löser vi det. Om du inte åker tåg eller cyklar finns det utmärkta parkeringsmöjligheter. Är ni ett större sällskap och vill ha konferens i Malmö kan ni kolla in vår systerplats Mindpark Hyllie.

Konferenslokal Malmö

Mötes-och konferensrum i varierande storlekar på centrala lägen. Vi har konferenslokaler i den expansiva stadsdelen Hyllie, nära Emporia och Öresundsbron. Här kan vi välkomna sällskap på upp till 80 personer och det går även att hyra hela bottenvåningen för större event, mässor och mingel. Vi har även fullständiga rättigheter och kan hjälpa er med den förtäring ni önskar. Mindpark Malmö ligger på någon minuts promenadsavstånd från Malmö centralstation. Här har vi konferens- och mötesrum för upp till 13 personer. All teknisk utrustning ingår alltid, precis som bästa möjliga service.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

Äg stället

 – Mindpark – 

På Mindpark i Malmö Hyllie, Helsingborg samt Göteborg kan du äga stället. Flexibla och inspirerande ytor ger möjlighet till en rad olika event – stand up, modevisning, hackathon eller stora konferenser. Hör av dig med din idé så skapar vi ett oförglömligt event tillsammans.

sv_SESwedish