Konferens Lund

Boka möte och konferens i centrala Lund

Boka konferens på Mindpark i Lund

Ska du arrangera ett möte, en workshop eller en konferens i Lund? Välkommen till Mindpark Lund – mitt i hjärtat av staden! Mindpark Lund är ett bubblande workspace där du som mötes-och konferenskund kommer nära vår kreativa och inspirerande miljö. Som alltid på Mindpark står service i fokus och vårt team ser till att din upplevelse blir bästa möjliga. Läge, service och miljö gör Mindpark till den perfekta platsen för möten och konferenser i Lund. Att anordna möte eller konferens i Lund ska vara enkelt och smidigt

Konferenslokal i Lund

Vi är alltid behjälpliga för att skapa så bra upplevelse som möjligt när du bokar din konferens i Lund hos oss. Här finns 4 olika konferenslokaler i varierande storlekar och vi kan ta emot upp till 35 personer. All teknisk utrustning ingår alltid, precis som bästa möjliga service. Önskar du mat eller fika till ditt möte eller konferens så löser vi det. Skicka en allmän förfrågan nedan eller gå vidare och välj ett av våra rumsalternativ nedan. 

Sky is the limit
1-35 Personer

Den perfekta konferenslokalen. Luftigt, med flexibel möblering och mycket ljusinsläpp samt all teknisk utrustning. Här kan du ha alla typer av möten och workshops.

Heldag 4 500 kr | Halvdag 2 000 kr
950 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Grow
1-10 Personer

Ett klassiskt konferensrum för upp till 10 personer. Här får ni gott om plats och allt det som är nödvändigt för ett lyckat möte. Perfekt för såväl kundmöten som interna möten.

Heldag 3 500 kr | 425 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Decide
1-4 Personer

Ett mindre mötesrum som passar perfekt för digitala sessioner och möten. Även perfekt för exempelvis intervjuer och liknande samtal eller när du behöver jobba ostört.

300 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Meet up
1-4 Personer

Ett mindre mötesrum med personlig touch. Perfekt om du planerar ett mindre möte eller ett samtal. Rummet har gardiner som går att dra för.

250 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Konferens i centrala Lund

Bättre läge i Lund kan du knappast få. Mitt i centrala Lund, enbart ett par minuters promenad från centralstationen hittar du Mindpark Lund. Ett kreativt, inspirerande och bubblande workspace som kommer ge det där lilla extra till din mötesbokning. Vårt team ser till att din bokning går smidigt och framför allt att du väl på plats får bästa möjliga upplevelse. Boka ditt möte eller din konferens i Lund idag!

Boka inspirerande konferenslokaler i Lund

Fördelar med att boka konferens i Lund på Mindpark

Vi vill göra din upplevelse hos oss på Mindpark så bra som möjligt, här är de främsta fördelarna med att boka möte eller konferens i Lund på Mindpark:

 

 • Konferenslokaler mitt i Lund
  Konferens i Lund på bästa läget? Då har du hittat rätt. När du bokar din konferens eller möte på Mindpark finns stadens liv och puls alldeles runt knuten.
 • Alltid bästa service
  Vi erbjuder fullservice för att göra din upplevelse och vistelse så angenäm som möjligt. Vårt dedikerade team på Mindpark erbjuder inte bara förstklassig service och planering, utan vi tar hand om allt det praktiska också. Mat, dryck, teknik och allt annat du behöver – vi löser det!
 • Inspirerande community och coworking
  Om du letar efter en plats för konferens i Lund i en inspirerande miljö med härliga människor, då har du kommit helt rätt! Med vårt stora nätverk öppnas dörrarna till ett kreativt sprudlande nätverk och otaliga affärsmöjligheter. Vi tror på att jobba tillsammans och ha kul på vägen. Vårt sociala och vänliga sammanhang ger dig inte bara en plats att vara på, utan också en möjlighet att skapa värdefulla kontakter.
 • Bekvämlighet och komfort
  På Mindpark finns alltid ergonomiska och bekväma sittplatser, allt för att du ska trivas.
 • Det lilla extra
  Vi erbjuder alltid det lilla extra för våra gäster och coworkers. Vi är alltid tillgängliga att svara på frågor och tillföra det som krävs för att konferensen eller mötet ska kännas top notch!
 • Kaffet
  Kanske det viktigaste – sa vi att vi alltid har nybryggt kaffe klart till er?
Går det att boka en visning för era lokaler?

Självklart! Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Går det att beställa fika och lunch?

Självklart! När du bokar din konferens hos oss, hjälper vi dig med med all förtäring. Vi har egna paketlösningar till er, men är även behjälpliga om ni har specifika önskemål kring dryck och förtäring.

Får vi ta med eget fika?

Nej, all förtäring bokas via oss. 

Kan vi få hjälp att boka inspirationstalare?

Då Mindpark är workspaces har vi massa spännande bolag kopplade till oss och ett stort nätverk av intressanta personer och talare. Berätta kort om era tankar så hjälper vi er hitta rätt inspirationstalare, föreläsare, expert eller paneldeltagare. 

Kan man även hyra kontor på Mindpark i Lund?

Ja! Läs mer om kontorshotell hos Mindpark här.

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish