Konferens Lund

Boka möte och konferens i centrala Lund

Boka konferens på Mindpark i Lund

Välkommen till Mindpark Lund – mitt i hjärtat av staden! Här finns 4 olika mötesrum och vi kan ta emot upp till 35 personer. Mindpark Lund är ett bubblande workspace där du som mötes-och konferenskund kommer nära vår kreativa och inspirerande miljö. Som alltid på Mindpark står service i fokus och vårt team ser till att din upplevelse blir bästa möjliga. Läge, service och miljö gör Mindpark Lund till den perfekta platsen för möten och konferenser. Boka och upplev skillnaden!

Sky is the limit
1-35 Personer

Det perfekta mötesrummet! Luftigt, flexibel möblering och mycket ljusinsläpp samt all teknisk utrustning. Här kan du ha alla typer av möten och workshops.

Heldag 4 500 kr | Halvdag 2 000 kr
950 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Grow
1-10 Personer

Ett klassiskt konferensrum för upp till 10 personer. Här får ni gott om plats och allt det som är nödvändigt för ett lyckat möte. Perfekt för såväl kundmöten som interna möten.

Heldag 3 500 kr | 425 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Decide
1-4 Personer

Ett mindre mötesrum som passar perfekt för digitala sessioner och möten. Även perfekt för exempelvis intervjuer och liknande samtal eller när du behöver jobba ostört.

300 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Meet up
1-4 Personer

Ett mindre mötesrum med personlig touch. Perfekt om du planerar ett mindre möte eller ett samtal. Rummet har gardiner som går att dra för.

250 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Boka mötes- och konferensrum i centrala Lund

Bättre läge i Lund kan du knappast få. Mitt i centrala Lund, enbart ett par minuters promenad från centralstationen hittar du Mindpark Lund. Ett kreativt, inspirerande och bubblande workspace som kommer ge det där lilla extra till din mötesbokning. Vårt team ser till att din bokning går smidigt och framför allt att du väl på plats får bästa möjliga upplevelse. Boka ditt möte eller din konferens på Mindpark Lund idag!

Boka inspirerande konferensrum i Lund

Boka inspirerande konferensrum i Lund

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish