Mindpark community

Community, nätverk och event på mindpark

Mindpark – mycket mer än ett kontorshotell

Mindpark är så mycket mer än bara ett kontorshotell. Det är ett levande och pulserande community där människor möts, inspireras och skapar tillsammans. Vårt värdefulla nätverk sträcker sig över olika branscher och ger våra coworkers en unik möjlighet att bygga relationer och utveckla sina affärer. Vi arrangerar regelbundet inspirerande event, workshops och seminarier för att stimulera kunskapsutbyte och kreativitet. Våra aktiviteter är utformade för att skapa en stark och sammanhållen gemenskap. Vi tror på att skapa en miljö där idéer kan blomstra och samarbeten kan växa. På Mindpark är vi stolta över att erbjuda mer än bara ett kontorsutrymme – vi erbjuder en plats där coworkers kan växa, lära sig av varandra och inspireras till nya framgångar. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av Mindparks community – event, nyheter, artiklar och så klart coworking.

Kul saker som händer hos oss!

 Ta del av inspirerande nyheter, evenemangsuppdateringar och intressanta artiklar som ger dig en inblick i vårt dynamiska community.

Branschorganisation & NCMM

Branschorganisation & NCMM

På Mindparks utnyttjar vi varandras kunskap och nätverk. För att leva som vi lär är vi även själva med i en rad olika sammanhang där vi kan lära oss...

Event och communityaktiviteter på Mindpark

Det händer alltid massa kul saker på Mindpark! Klicka in på vår eventkalender för att se vad som är på gång.

Coworking i Skåne och Göteborg

Välkommen till coworking på Mindpark – ett av södra Sveriges största communitys för dig som vill ha en arbetsplats i en inspirerande miljö med härliga människor. Vi erbjuder flexibla lösningar som passar just dig, oavsett om du vill hyra ett eget skrivbord eller nyttja våra lounge- och caféytor. Här får du inte bara en arbetsplats, du får också ett helt community. Med vårt stora nätverk öppnas dörrarna till fantastiska kollegor och otaliga affärsmöjligheter. Vi tror på att jobba tillsammans och ha kul på vägen. Vårt sociala och vänliga sammanhang ger dig inte bara en plats att sitta, utan också en möjlighet att skapa värdefulla kontakter. Att få jobbet gjort har aldrig varit enklare, hos oss har du allt du behöver inom räckhåll – från bekväma sittplatser till det ack så viktiga kaffet. Bli coworker hos oss och få tillgång till nya möjligheter, glada miner och enkelhet. Välkommen till Mindpark, där vi kombinerar arbete med lekfullhet och skapar en gemenskap som tar din kreativitet till nya höjder!

Skrivbord Fix

Skrivbord Fix ger dig tillgång till ett eget skrivbord i det öppna skrivbordslandskapet där du kan ställa upp din skärm och andra tillhörigheter. Du har en egen tagg och kan därmed komma och gå som du vill. Du bokar mötesrum gratis samma dag, vid förbokning har du 30% rabatt.
3 500 kr/månad ex moms

Skrivbord Flex

Skrivbord Flex innebär att du har tillgång till det öppna skrivbordslandskapet och tar det bord som är ledigt för dagen. Du har en egen tagg och kan komma och gå som du vill. Du bokar mötesrum gratis samma dag. Bokar du mötesrum i förväg får du 30% rabatt.
2 900 kr/månad ex moms

Dagspass

Klippkort för dagspass innebär att du köper ett abonnemang på 10, 25 eller 50 klipp med 1 års giltighet. Du kan även köpa ett dagspass som gäller för bara 1 dag. Under incheckade dagar har du tillgång till våra coworkingytor med skrivbord.
1 dag 250 kr ex moms
10-kort 2 250 kr ex moms
25-kort 5 000 kr ex moms
50-kort 8 750 kr ex moms

Loungepass

Loungepasset innebär att du sitter och jobbar i våra öppna ytor och caféer med fritt wifi och tillgång till kaffe och telefonbås. Perfekt när du vill lämna hemmakontoret eller bara få lite miljöombyte. Loungeytor finns i Helsingborg, Hyllie, Järntorget, Göteborg City. 
95 kr/dag (köps på plats)
1 500 kr/månad ex moms

sv_SESwedish