Konferens Mölndal

Boka konferens-och mötesrum i Mölndal, göteborg

Boka konferens på Mindpark Mölndal – öppnar september 2024

På Mindpark Mölndal mittemellan Mölndals station och Mölndal Galleria finns utmärkta möjligheter för möten, konferenser, workshops och större event såsom nätverksmingel, utställningar eller varför in en modevisning? Vi erbjuder 6 mötesrum i olika storlekar och med olika funktioner för upp till 135 personer. I anslutning till konferensrummen finns dynamiska eventytor med anslutande café och servering. Se mer om våra olika mötesrum nedan.

Mindpark Mölndal öppnar under september 2024 – men vi tar redan nu emot din bokningsförfrågan för hösten 2024! Vill du boka och genomföra en konferens innan dess, hjälper vi dig gärna på Mindpark Järntorget eller Mindpark Göteborg City.

Våra minsta konferensrum
4 – 8 Personer

Vi kommer ha ett antal små konferensrum som är perfekta för ert lite mindre möte. Dessa mötesrum kan ni hyra halvdag, heldag eller per timme. Våra minsta mötesrum fungerar även perfekt som grupprum när ni bokar en större konferens hos oss.

Mindpark Mölndal öppnar i september 2024 – men vi hjälper dig gärna med din bokningsförfrågan redan nu.

Boka >>

Våra medelstora rum
10 – 16 Personer

Våra medelstora rum kommer vara optimalt anpassade för ledningsgruppsmöten, styrelsemöten och andra möten där sällskapet är mellan 10 – 16 personer. Alla rum är anpassade med teknisk utrustning, whitebord och även teknik för hybridmöten.

Mindpark Mölndal öppnar i september 2024 – men vi hjälper dig gärna med din bokningsförfrågan redan nu.

Boka >>

Våra största konferensrum
30 – 135 Personer

Vi kommer ha 3 st stora flexibla konferensrum för er workshop, föreläsning, sammankomst eller nätverksträff. Det minsta rummet tar 35 personer och det största tar upp till 135 personer sittande. I anslutning finns eventytor, café och grupprum.

Mindpark Mölndal öppnar i september 2024 – men vi hjälper dig gärna med din bokningsförfrågan redan nu.

Boka >>

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”
Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”
Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”
Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark –

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live.

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

sv_SESwedish