Kontorshotell Lund

Flexibla lösningar för ditt företag

Kontor i Lund

Tänk dig att gå till kontoret varje dag och väl på plats vara del av en riktigt levande, inspirerande och kreativ gemenskap. Det är precis vad du får när hyr ett kontor hos oss på Mindpark i Lund. Företagen här är bland de främsta inom sina respektive områden – som IT, kommunikationstjänster, grafisk design, juridisk rådgivning, life science och banbrytande startups. Självklart får du allt det praktiska som behövs för att få jobbet gjort i form av fräscha och funktionella kontor, inspirerande mötesrum och miljöer utöver din kontorsplats samt vårt härliga team som alltid ger bästa möjliga service för att du ska kunna göra ditt jobb på bästa sätt. Utöver det får du tillgång till alla våra coworking spaces i Skåne och Göteborg. Mindpark Lund ligger bara några steg från Lund C, i centrala Lund och erbjuder cirka 1 500 kvadratmeter kontor och skrivbord för både små och stora företag samt entreprenörer. På Mindpark sätter vi människorna först och vi lägger stor vikt vid att vara ett professionellt och vänligt workspace där vi värdesätter gemenskap och kreativitet. Nog pratat, det här är något du måste uppleva!

Vill du hyra kontor i Lund?

Söker ni kontorslokaler i Lund? På Mindpark Lund finns allt från mindre enmanskontor till stora kontor för hela teamet i härliga miljöer.  Vi erbjuder förutom kontor även flexibla skrivbordslösningar som du kan läsa mer om här.

Kontakta Tati i formuläret nedan, skicka ett mail till lund@mindpark.se eller ring oss på 046 590 32 32 så bokar vi in kaffe med rundtur.

Let´s talk!

Nyfiken på hur det funkar på Mindpark? Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Tati Lindberg
tati@mindpark.se
0734 299 310

“Mindpark i Lund är den ultimata arbetsplatsen för mig som småföretagare. Här jobbar intressanta människor från alla möjliga branscher och bakgrunder och det finns alltid någon att bolla idéer med eller bara prata om sin helg. Produktivitet och socialt umgänge går hand i hand på ett sätt som på riktigt gör skillnad i mitt arbete. En riktigt bra arbetsplats med andra ord!”

Hugo, Sellerberg Productions

“Ett ljuvligt ställe för mig som behöver ett kontor bara ibland, men alltid ett community. När kreativiteten tryter är det bara att smita ner, ta en kopp kaffe och genast ha tillgång till en ocean av nya perspektiv. Fina lokaler, fantastisk personal och strålande bra fredagsfika. Det finns inget bättre än en micropaus med Amanda och en iskall Ramlösa.”

Alexandra, frilansande journalist

“Diskussioner om allt från bananträd till dammsugare, restaurangtips eller brister i brottsbalken. Man vet aldrig vad som väntar en. Du har alltid någon att ta en glass i solen med och det finns en stor lyhördhet kring behoven som företagen eller coworkers har. It is service, and beyond!”

Frank, Hedonix

Därför ska du välja Mindpark!

Så varför ska du välja Mindpark? För att vi inte är ett kontorshotell som alla andra. Vi erbjuder inte bara en plats att arbeta på – vi erbjuder en plats att växa på. Med oss får du en miljö där människorna står i centrum, bästa möjliga service, flexibla kontorslösningar, otaliga möjligheter för möten och event, ett starkt community och ett brett nätverk som ger en professionell, avslappnad och glädjefull atmosfär. Det här är vad våra coworkers lyfter fram som det allra bästa med Mindpark.

Flexibla kontorslösningar

På Mindpark finns kontor i olika storlekar – du kan växla upp och ner i den takt som du och ditt företag utvecklas. Hos oss är det enkelt och smidigt att hyra kontor – korta uppsägningstider, allt praktiskt på plats och inte minst full service från vårt grymma team. Vi ser till att allt som har med din fysiska arbetsplats att göra flyter felfritt så att du kan fokusera på att göra ditt jobb.

Tillgång till alla våra platser

Mindpark finns på flertalet platser i Skåne och Göteborg. Alltid på bästa läge i förhållande till kollektivtrafik och övrig kommunikation. Vi etablerar oss där omgivningen i sig innebär möjligheter och där vi och våra coworkers både får fördelar av och kan bli en viktig del i näringslivet. Som coworker har du självklart tillgång till alla våra platser i Skåne och Göteborg.

Community och nätverk

För oss är en arbetsplats så mycket mer än väggar och tak. Det är människorna och innehållet på platserna som verkligen skapar värde. Vårt community är ett av södra Sveriges största nätverk vilket ger nya möjligheter och kontakter för alla som är en del av det. Vårt community är en ständig källa till nya möten, idéer och tankar och vi lägger stort fokus på att vårda och utveckla vårt nätverk. 

Detta ingår alltid hos oss på Mindpark

På Mindpark innebär en arbetsplats inte bara ett bra kontor eller en skrivbordsplats – det är innehållet som räknas. Här ser du vad som alltid ingår hos oss – längre ner hittar du specifik info om vad som ingår i våra olika kontor-och skrivbordsalternativ. 

Community

Som coworker blir du en del av ett av södra Sveriges största communities som utgörs av människor inom alla branscher och områden. En ständig källa till nya idéer, möten och affärsmöjligheter.

Full service

Hos oss ingår allt det praktiska så som städ, skrivare, larm, wifi och receptionstjänst. Sist men inte minst vårt grymma team som ger full service så att du kan fokusera på det du gör bäst. 

Alla Mindpark

Mindpark finns på riktigt bra lägen i Malmö, Lund, Helsingborg och Göteborg. Som coworker får du tillgång till alla våra platser. Perfekt när du vill ha lite omväxling eller har möte på annan ort.

Kaffe och te

Vad vore arbetsdagen utan kaffe och te? Inte alls lika kul! Hos oss dricker du så mycket kaffe och te du orkar. Och vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

 

Kontor Skrivbord Fix Skrivbord Flex  Dagspass
Mötes-och telefonrum
Reception
Egen skrivbordsplats  
Access 24/7 med egen tagg    
Coworkingfrukost
Community-fredag
Post-och pakethantering  
Adress  
Hundvänligt  

 

 

 

Kontor
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Communityfredag
 • Post- och Pakethantering
 • Adress
 • Hundvänligt
Skrivbord fix
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Communityfredag
 • Post- och Pakethantering
 • Adress
Skrivbord flex
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Coworkingfrukost
 • Communityfredag
 • Access 24/7 med egen tagg
Dagspass
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag

Mindparks community

Mindpark är så mycket mer än bara ett kontorshotell. Det är ett levande och pulserande community där människor möts, inspireras och skapar tillsammans. Vårt värdefulla nätverk sträcker sig över olika branscher och ger våra coworkers en unik möjlighet att bygga relationer och utveckla sina affärer. Vi arrangerar regelbundet inspirerande event, workshops och seminarier för att stimulera kunskapsutbyte och kreativitet.

sv_SESwedish