Konferens Göteborg

Välj storlek på rum, så fixar vi resten!

Våra konferensrum i Göteborg

Mötes-och konferensrum i varierande storlekar på perfekta lägen. All teknisk utrustning ingår alltid, precis som bästa möjliga service. Önskar du mat eller fika till ditt möte löser vi det. Skicka en förfrågan nedan eller klicka dig in på respektive plats för att läsa mer om våra mötes-och konferensrum i Göteborg.

Mindpark Göteborg City

Mindpark Göteborg City ligger mitt i centrala Göteborg på några minuters promenadavstånd från centralstationen. Här kan du ha konferens och möten på första parkett med utsikt mot operan. Här finns 5 olika konferens-och mötesrum i olika storlekar och vi kan välkomna upp till 300 gäster. På vår trevliga innergård kan ni ta mötesfikan eller varför inte hålla i ett härligt mingel.

Mindpark Järntorget

På Mindpark Göteborg Järntorget kan du ha både mindre möten och större möten, konferenser eller event. Vi finns precis vid Järntorget med både buss och spårvagn i nära anslutning, vilket innebär ett perfekt läge för dig och dina gäster. Här kan vi välkomna upp till 150 gäster, och i vår trappa med tillhörande loungeyta kan du ha föreläsningar och mingel. Dessutom finns en härlig takterrass. 

Mindpark Mölndal

På Mindpark Mölndal mitt emellan Mölndals station och Mölndal Galleria finns utmärkta möjligheter för möten, konferenser, workshops och större event såsom nätverksmingel, stand up-kväll eller modevisning. Vi erbjuder 6 mötesrum i olika storlekar och med olika funktioner för upp till 135 personer. I ansluting till konferensrummen finns dynamiska eventytor med anslutande café och servering.  

Konferens Göteborg centralt

Mötes-och konferensrum i varierande storlekar på centrala lägen i Göteborg. Mindpark Järtorget ligger precis intill knutpunkten Järntorget i den expansiva stadsdelen Masthugget. Mindpark Göteborg City ligger en kort promenad från Göteborgs centralstation i området Lilla Bommen med operan och älven som närmaste granne. Vårt senaste tillskott Mindpark Mölndal är beläget precis bredvid Mölndals station och Mölndals galleria. 

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!” Kuratorskollegiet
“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!” Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg
”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.” Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

Äg stället

 – Mindpark –

På Mindpark i Malmö Hyllie, Helsingborg samt Göteborg kan du äga stället. Flexibla och inspirerande ytor ger möjlighet till en rad olika event – stand up, modevisning, hackathon eller stora konferenser. Hör av dig med din idé så skapar vi ett oförglömligt event tillsammans.

sv_SESwedish