Konferens Helsingborg

Boka konferens- och mötesrum i Helsingborg

Konferens Helsingborg

Ska du arrangera ett möte, en workshop eller en konferens i Helsingborg? På Mindpark finns en dynamisk miljö som garanterat ger dig ett kreativt och inspirerande möte eller konferens i Helsingborg. Här finns allt du behöver och vårt signum är att vi alltid vill göra det där lilla extra för att skapa en riktigt bra upplevelse för våra gäster. Mindpark ligger nära Helsingborgs tågstation och erbjuder även bra parkeringsmöjligheter på andra sidan gatan. Mindpark skapar arbetsplatser där människor och företag trivs.  Vi tror helt enkelt att det är i interaktionen mellan människor som magin uppstår. Därför är vi genuint engagerade i att skapa den bästa platsen för konferenser i Helsingborg. Att anordna möte eller konferens i Helsingborg ska vara enkelt och smidigt. 

Våra konferensrum i Helsingborg

Vi är alltid behjälpliga för att skapa så bra upplevelse som möjligt när du bokar din konferens i Helsingborg hos oss. All teknisk utrustning ingår alltid, precis som bästa möjliga service. Önskar du mat eller fika till ditt möte eller konferens så löser vi det. Skicka en allmän förfrågan nedan eller gå vidare och välj ett av våra rumsalternativ nedan. 

Penthouse
1-50 personer

Här får du fantastisk utsikt över centrala Helsingborg och Öresund. Rummet kan möbleras utifrån önskemål och storlek på sällskap. Det finns också en terrass, där du kan njuta av solnedgången.

Heldag 6 500 kr | Halvdag 4 500 kr

alla priser ex moms

Boka >>

Studion
1-40 personer

Studion är perfekt för föreläsningar. Rummet är mycket flexibelt och kan möbleras utifrån era önskemål. Många av våra gäster använder detta rum för workshops i mindre grupper.

Heldag 5 000 kr | Halvdag 3 500 kr
 1 250 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Förhandlingsrummet
1-16 personer

Här får du ett klassiskt och funktionellt konferensrum för upp till 16 personer. Gott om plats, bra ljusinsläpp och ett stort konferensbord gör det lämpligt för möten av olika slag.

Heldag 4 300 kr | Halvdag 2 500 kr
 800 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Diskussionsrummet
1-14 personer

Perfekt mötesrum för brainstorming, presentationer, workshops och mindre möten. Upplägget inbjuder också till digitala och hybrida möten och  evenemang.

Heldag 4 500 kr | Halvdag 2 700 kr
 750 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Audiotoriet
1-80 personer

Auditoriet har en läktare som rymmer upp till 80 personer. Passar utmärkt för workshops, filmvisningar, föreläsningar och större möten. Bjud in till en inspirerande stund i Auditoriet!

Heldag 4 500 kr | Halvdag 2 700 kr
1 500 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Tretorn
1-10 personer

Det perfekta mötesrummet för brainstorming, presentationer, workshops och mindre möten. Funktionalitet och bekvämlighet i ett – och så klart bästa möjliga service från Mindpark-teamet.

Heldag 3 600 kr | Halvdag 2 100 kr
 600 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Beslutsrummet
1-5 personer

Ett mindre mötesrum med fem bekväma designstolar runt ett bord som ger en personlig känsla. Rummet passar både för mindre möten och som grupprum. Med sin smarta design känns rummet rymligt.

400 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Parkrummet
1-4 personer

Ett mindre mötesrum som passar för små möten, som ett grupprum eller till en workshop-session. Gott om ljus och naturliga element ger en trevlig och inspirerande arbetsmiljö – därav namnet Parkrummet.

400 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Trappan
1-75 personer

Inte vilken trappa som helst! Vår trappa förvandlas snabbt till ett kreativt auditorium när kuddarna är ute och projektorn och ljudsystemet är på! Passar för en kortare föreläsning eller företagspresentationer.

Heldag 4 500 kr | Halvdag 3 000 kr
 1 000 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Event space
1-250 personer

I vår eventyta kan vi hjälpa dig att arrangera allt från föreläsningar och nätverksträffar till utställningar, after works och företagsaktiviteter. Här har vi arrangerat modevisningar, boksläpp med liveband, IT-pubar, företagsmiddagar och mycket mer. En flexibel yta som passar alla typer av evenemang. Vi har fullständiga rättigheter.

Heldag 9 000 kr | Halvdag 5 000 kr
alla priser ex moms

Boka >>

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

Fördelar med att boka konferens på Mindpark i Helsingborg

På Mindpark finns verkligen alla förutsättningar för en lyckad konferens i Helsingborg. Vi erbjuder inte bara konferenssrum i olika storlekar utan också flertalet flexibla ytor som är perfekta för event av olika slag. Ordna en inspirerande föreläsning i Auditoriet, en företagspitch i Trappan eller varför inte en stand up-kväll eller modevisning i vår eventyta? Det är bara fantasin som sätter gränser – hör av dig med din idé eller låt oss bolla tillsammans. Oavsett vilken typ av event eller möte du önskar, levererar vi bästa möjliga service och innehåll. Låt oss skapa ett oförglömligt event tillsammans!

Vi vill göra din upplevelse hos oss på Mindpark så bra som möjligt, här är de främsta fördelarna med att boka möte eller konferens i Helsingborg på Mindpark:

 • Alltid bästa service
  Vi erbjuder fullservice för att göra din upplevelse och vistelse så angenäm som möjligt. Vårt dedikerade team på Mindpark erbjuder inte bara förstklassig service och planering, utan vi tar hand om allt det praktiska också. Mat, dryck, teknik och allt annat du behöver – vi löser det!
 • Öppna och flexibla ytor
  Våra öppna och flexibla ytor är perfekta att hyra till större konferenser, mingelkvällar, nätverksträffar, afterworks, hackathons, stand-up-kvällar och alla tänkbara event. Hos oss är det endast din fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt. Och vi är här för att se till att allt blir precis som du vill ha det. Då vi också bedriver workspaces finns här gott om ytor för era deltagare att arbeta ifrån om de är tidiga till ert möte eller vill stanna kvar efteråt.
 • Inspirerande community och coworking
  Om du letar efter en plats för konferens eller möte i Helsingborg i en inspirerande miljö med härliga människor, då har du kommit helt rätt! Med vårt stora nätverk öppnas dörrarna till ett kreativt sprudlande nätverk och otaliga affärsmöjligheter. Vi tror på att jobba tillsammans och ha kul på vägen. Vårt sociala och vänliga sammanhang ger dig inte bara en plats att vara på, utan också en möjlighet att skapa värdefulla kontakter.
 • Det lilla extra
  Vi erbjuder alltid det lilla extra för våra gäster och coworkers. Vi är alltid tillgängliga att svara på frågor och tillföra det som krävs för att konferensen eller mötet ska kännas top notch!
 • Kaffet
  Kanske det viktigaste – sa vi att vi alltid har nybryggt kaffe klart till er?
Går det att boka en visning för era lokaler?

Självklart! Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Går det att beställa fika och lunch?

Självklart! När du bokar din konferens hos oss, hjälper vi dig med med all förtäring. Vi har egna paketlösningar till er, men är även behjälpliga om ni har specifika önskemål kring dryck och förtäring.

Får vi ta med eget fika?

Nej, all förtäring bokas via oss. 

Kan vi boka AW efter konferensen?

Klart ni ska fira och umgås! Flera av våra Mindparks erbjuder möjligheten att ta ett glas bubbel eller ha en AW efter ert möte.

Kan vi få hjälp att boka inspirationstalare?

Då Mindpark är workspaces har vi massa spännande bolag kopplade till oss och ett stort nätverk av intressanta personer och talare. Berätta kort om era tankar så hjälper vi er hitta rätt inspirationstalare, föreläsare, expert eller paneldeltagare. 

Kan man även hyra kontor på Mindpark i Helsingborg?

Ja! Läs mer om kontorshotell hos Mindpark här.

Boka din nästa konferens på Mindpark Helsingborg

Inspirerande event på Mindpark Helsingborg

Inspirerande event på Mindpark Helsingborg

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

sv_SESwedish