Konferens Helsingborg

Boka konferens- och mötesrum i Helsingborg

Boka konferens på Mindpark Helsingborg

Ska du arrangera ett möte, en konferens eller en workshop? På Mindpark Helsingborg finns en dynamisk miljö som garanterat ger dig ett kreativt och inspirerande möte. Här finns allt du behöver – bränsle för dig, toppklassig service samt inspirerande och funktionella mötesrum. Mindpark Helsingborg finns på enbart en 5-minuters promenad från Helsingborgs tågstation och erbjuder även parkeringsmöjligheter på andra sidan gatan. Utforska alla våra mötesrum och hitta mer information nedan.

Penthouse
1-50 personer

Här får du fantastisk utsikt över centrala Helsingborg och Öresund. Rummet kan möbleras utifrån önskemål och storlek på sällskap. Det finns också en terrass, där du kan njuta av solnedgången.

Heldag 6 500 kr | Halvdag 4 500 kr

alla priser ex moms

Boka >>

Studion
1-40 personer

Studion är perfekt för föreläsningar. Rummet är mycket flexibelt och kan möbleras utifrån era önskemål. Många av våra gäster använder detta rum för workshops i mindre grupper.

Heldag 5 000 kr | Halvdag 3 500 kr
 1 250 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Förhandlingsrummet
1-16 personer

Här får du ett klassiskt och funktionellt konferensrum för upp till 16 personer. Gott om plats, bra ljusinsläpp och ett stort konferensbord gör det lämpligt för möten av olika slag.

Heldag 4 300 kr | Halvdag 2 500 kr
 800 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Diskussionsrummet
1-14 personer

Perfekt mötesrum för brainstorming, presentationer, workshops och mindre möten. Upplägget inbjuder också till digitala och hybrida möten och  evenemang.

Heldag 4 500 kr | Halvdag 2 700 kr
 750 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Audiotoriet
1-80 personer

Auditoriet har en läktare som rymmer upp till 80 personer. Passar utmärkt för workshops, filmvisningar, föreläsningar och större möten. Bjud in till en inspirerande stund i Auditoriet!

Heldag 4 500 kr | Halvdag 2 700 kr
1 500 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Tretorn
1-10 personer

Det perfekta mötesrummet för brainstorming, presentationer, workshops och mindre möten. Funktionalitet och bekvämlighet i ett – och så klart bästa möjliga service från Mindpark-teamet.

Heldag 3 600 kr | Halvdag 2 100 kr
 600 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Beslutsrummet
1-5 personer

Ett mindre mötesrum med fem bekväma designstolar runt ett bord som ger en personlig känsla. Rummet passar både för mindre möten och som grupprum. Med sin smarta design känns rummet rymligt.

400 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Parkrummet
1-4 personer

Ett mindre mötesrum som passar för små möten, som ett grupprum eller till en workshop-session. Gott om ljus och naturliga element ger en trevlig och inspirerande arbetsmiljö – därav namnet Parkrummet.

400 kr/h

alla priser ex moms

Boka >>

Trappan
1-75 personer

Inte vilken trappa som helst! Vår trappa förvandlas snabbt till ett kreativt auditorium när kuddarna är ute och projektorn och ljudsystemet är på! Passar för en kortare föreläsning eller företagspresentationer.

Heldag 4 500 kr | Halvdag 3 000 kr
 1 000 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Event space
1-250 personer

I vår eventyta kan vi hjälpa dig att arrangera allt från föreläsningar och nätverksträffar till utställningar, after works och företagsaktiviteter. Här har vi arrangerat modevisningar, boksläpp med liveband, IT-pubar, företagsmiddagar och mycket mer. En flexibel yta som passar alla typer av evenemang. Vi har fullständiga rättigheter.

Heldag 9 000 kr | Halvdag 5 000 kr
alla priser ex moms

Boka >>

Boka konferens på Mindpark i Helsingborg

På Mindpark i Helsingborg finns verkligen alla förutsättningar för ett lyckat möte eller event. Mindpark Helsingborg erbjuder inte bara mötesrum i olika storlekar utan också flertalet flexibla ytor som är perfekta för event av olika slag. Ordna en inspirerande föreläsning i Auditoriet, en företagspitch i Trappan eller varför inte en stand up-kväll eller modevisning i vår eventyta? Det är bara fantasin som sätter gränser – hör av dig med din idé eller låt oss bolla tillsammans. Oavsett vilken typ av event du önskar levererar vi bästa möjliga service och innehåll. Låt oss skapa ett oförglömligt event tillsammans!

Boka din nästa konferens på Mindpark Helsingborg

Inspirerande event på Mindpark Helsingborg

Inspirerande event på Mindpark Helsingborg

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish