Kontor Järntorget Göteborg

Kontor och flexibla arbetsplatser i centrala Göteborg

Kontor på Mindpark Järntorget Göteborg

Med sitt oslagbara läge precis vid Järntorget hittar du Mindpark Järntorget Göteborg. Du hittar oss i toppmoderna Brick Studios där vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med full service och härlig gemenskap. Hos oss hyr du kontor och arbetsplats utifrån det som passar dig bäst – eget kontor, skrivbord i öppet landskap eller bara komma förbi och jobba från vår lounge i vårt café. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du förvänta dig en arbetsplats som är både fantastisk, energifylld och rolig att vara på. När du hyr kontor eller arbetsplats hos oss får du givetvis all service som behövs för att du ska kunna fokusera på att göra det du gör bäst. Med ett stort och brett nätverk av människor i olika branscher och närheten till Järntorget och centrala Göteborg är Mindpark Järntorget den perfekta arbetsplatsen. Som coworker hos oss får du också tillgång till våra anläggningar i Göteborg och Skåne. Vår filosofi är enkel: vi sätter individen i centrum och strävar efter att skapa platser där vårt community kan blomstra. Med andra ord – letar du efter ett kontor i centrala Göteborg med extra allt behöver du inte leta längre.

Mejla jarntorget@mindpark.se eller ring oss på 031 320 44 86 så bokar vi in en kaffe med rundtur.
Här kan du även läsa mer om våra andra Mindparks i Göteborg.

”Jag uppskattar främst servicen på Mindpark. Det är en enorm tillgång när man sitter som ensam representant för företaget. Det finns inget som inte Mindpark kan ordna. Oavsett om det gäller att ta hand om besökare, fixa god lunch, låna en extrastol eller hålla koll på en leverans. Jag gillar verkligen hela konceptet och att jag dessutom kan flexa upp eller ner i storleken på rummet jag hyr är suveränt!”

Elisabeth, Kersia

“Mindpark Lund är en nätverkshub, ett lösningsorienterat globalt community, men i fickformat. En flexibel arbetsplats som alltid bjuder på det lilla extra. Ett kluster av kreativitet och en plats att trivas på.”

Zane, Livonia Print

“Din första plats är ditt hem, andra platsen är ditt jobb och tredje platsen är det en människa behöver för att må bra. Mindpark är både två och tre”.

Martina, Barncancerfonden

Därför ska du välja Mindpark!

Så varför ska du välja Mindpark? För att vi inte är ett kontorshotell som alla andra. Vi erbjuder inte bara en plats att arbeta på – vi erbjuder en plats att växa på. Med oss får du en miljö där människorna står i centrum, bästa möjliga service, flexibla kontorslösningar, otaliga möjligheter för möten och event, ett starkt community och ett brett nätverk som ger en professionell, avslappnad och glädjefull atmosfär. Det här är vad våra coworkers lyfter fram som det allra bästa med Mindpark.

Flexibla kontorslösningar

På Mindpark finns kontor i olika storlekar – du kan växla upp och ner i den takt som du och ditt företag utvecklas. Hos oss är det enkelt och smidigt att hyra kontor – korta uppsägningstider, allt praktiskt på plats och inte minst full service från vårt grymma team. Vi ser till att allt som har med din fysiska arbetsplats att göra flyter felfritt så att du kan fokusera på att göra ditt jobb.

Tillgång till alla våra platser

Mindpark finns på flertalet platser i Skåne och Göteborg. Alltid på bästa läge i förhållande till kollektivtrafik och övrig kommunikation. Vi etablerar oss där omgivningen i sig innebär möjligheter och där vi och våra coworkers både får fördelar av och kan bli en viktig del i näringslivet. Som coworker har du självklart tillgång till alla våra platser i Skåne och Göteborg.

Community och nätverk

För oss är en arbetsplats så mycket mer än väggar och tak. Det är människorna och innehållet på platserna som verkligen skapar värde. Vårt community är ett av södra Sveriges största nätverk vilket ger nya möjligheter och kontakter för alla som är en del av det. Vårt community är en ständig källa till nya möten, idéer och tankar och vi lägger stort fokus på att vårda och utveckla vårt nätverk. 

Detta ingår alltid hos oss på Mindpark

På Mindpark innebär en arbetsplats inte bara ett bra kontor eller en skrivbordsplats – det är innehållet som räknas. Här ser du vad som alltid ingår hos oss – längre ner hittar du specifik info om vad som ingår i våra olika kontor-och skrivbordsalternativ. 

Community

Som coworker blir du en del av ett av södra Sveriges största communities som utgörs av människor inom alla branscher och områden. En ständig källa till nya idéer, möten och affärsmöjligheter.

Full service

Hos oss ingår allt det praktiska så som städ, skrivare, larm, wifi och receptionstjänst. Sist men inte minst vårt grymma team som ger full service så att du kan fokusera på det du gör bäst. 

Alla Mindpark

Mindpark finns på riktigt bra lägen i Malmö, Lund, Helsingborg och Göteborg. Som coworker får du tillgång till alla våra platser. Perfekt när du vill ha lite omväxling eller har möte på annan ort.

Kaffe och te

Vad vore arbetsdagen utan kaffe och te? Inte alls lika kul! Hos oss dricker du så mycket kaffe och te du orkar. Och vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

 

Kontor Skrivbord Fix Skrivbord Flex  Dagspass
Mötes-och telefonrum
Reception
Egen skrivbordsplats  
Access 24/7 med egen tagg    
Coworkingfrukost
Community-fredag
Post-och pakethantering  
Adress  
Hundvänligt  

 

 

 

Kontor
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Communityfredag
 • Post- och Pakethantering
 • Adress
 • Hundvänligt
Skrivbord fix
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Communityfredag
 • Post- och Pakethantering
 • Adress
Skrivbord flex
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Coworkingfrukost
 • Communityfredag
 • Access 24/7 med egen tagg
Dagspass
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag

Kaffe, fika och lunch

Ingen arbetsdag utan kaffe och fika! Hos oss på Mindpark har vi en cafédel där vi erbjuder kaffe, dryck, mackor, fika och enklare luncher. Våra caféer är också en utmärkt plats att arbeta från om du behöver en arbetsplats för dagen. Med andra ord finns allt för en bra dag på jobbet när du är coworker hos oss.

Mindparks community

Mindpark är så mycket mer än bara ett kontorshotell. Det är ett levande och pulserande community där människor möts, inspireras och skapar tillsammans. Vårt värdefulla nätverk sträcker sig över olika branscher och ger våra coworkers en unik möjlighet att bygga relationer och utveckla sina affärer. Vi arrangerar regelbundet inspirerande event, workshops och seminarier för att stimulera kunskapsutbyte och kreativitet.

sv_SESwedish