Konferens Mindpark

boka konferens och möte på mindpark

Boka konferens på Mindpark i Skåne och Göteborg

Mötes-och konferensrum i varierande storlekar på perfekta lägen. All teknisk utrustning ingår alltid, precis som bästa möjliga service. Önskar du mat eller fika till ditt möte löser vi det. Skicka en förfrågan nedan eller klicka dig in på respektive plats för att läsa mer om våra inspirerande och kreativa mötes-och konferensrum i Skåne och Göteborg.

Bra läge – full service – moderna lokaler

Konferens Helsingborg

Konferens Helsingborg

På Mindpark Helsingborg finns utmärkta möjligheter för möten, konferenser, workshops och större event såsom nätverksmingel, stand up-kväll eller modevisning. Vi erbjuder 10 mötesrum i olika storlekar och med olika funktioner. Penthouse har en anslutande balkong, Auditoriet och Trappan är perfekta för föreläsningar och i vårt Open Space kan du bjuda in upp till 250 gäster. 

Konferens Göteborg Järntorget

Konferens Göteborg Järntorget

På Mindpark Göteborg Järntorget kan du ha både mindre möten, större konferenser och event. Vi finns precis intill Järntorget, ett perfekt läge för dig och dina gäster. Här kan vi välkomna upp till 150 gäster, och i vår trappa med tillhörande loungeyta kan du ha föreläsningar och mingel. Dessutom finns en härlig takterrass för era mingel. 

Konferens Göteborg City

Mindpark Göteborg City ligger mitt i centrala Göteborg på några minuters promenadavstånd från centralstationen. Här kan du ha konferens och möten på första parkett med utsikt mot operan. Här finns 5 olika konferens-och mötesrum i olika storlekar och vi kan välkomna upp till 200 gäster. På vår trevliga innergård kan ni ta mötesfikan eller varför inte hålla i ett härligt mingel.

Konferens Hyllie

I Hyllie finns flera olika mötesrum, perfekta för ett riktigt bra styrelsemöte, en stor konferens eller ett inspirerande nätverksmingel. I vårt konferensrum Rooftop ryms upp till 80 personer och där finns dessutom en anslutande takterrass med Hyllies bästa utsikt. I vår lounge kan ni ha större event för upp till 150 minglande gäster. Mindpark Hyllie ligger precis vid Hyllie tågstation, vilket gör det enkelt och smidigt med både kollektivtrafik och bil.

Konferens Malmö City

Möte eller konferens i centrala Malmö? På perfekt läge ett par minuters promenad från Malmö centralstation hittar du Mindpark. Här kan ni mötas upp till 13 personer i något av våra härliga konferensrum. All teknisk utrustning ingår så klart och önskar ni mat och fika löser vi det. Om du inte åker tåg eller cyklar finns det utmärkta parkeringsmöjligheter. Är ni större sällskap och vill ha konferens i Malmö kan ni kolla in vår systerplats Mindpark Hyllie.

Konferens Lund

Perfekt läge några stenkast från Lund C, med andra ord mitt i stan, hittar du Mindpark Lund. Här finns flera olika mötesrum i varierande storlekar att välja mellan. Vårt största mötesrum rymmer upp till 35 personer och är perfekt för både större möten och heldagskonferenser. Full service och teknik ingår så klart när du bokar möte-och konferensrum på Mindpark Lund. Önskar ni mat och eller fika till ert möte kan vi så klart hjälpa er att lösa det på bästa sätt. 

Konferens Helsingborg

Konferens Mölndal

På Mindpark Mölndal mittemellan Mölndals station och Mölndal Galleria finns utmärkta möjligheter för möten, konferenser, workshops och större event såsom nätverksmingel, utställningar eller varför in en modevisning? Vi erbjuder 6 mötesrum i olika storlekar och med olika funktioner för upp till 135 personer. I anslutning till konferensrummen finns dynamiska eventytor med anslutande café och servering.

Konferens Göteborg Järntorget

Saknar du oss i din stad?

Saknar du ett Mindpark i din hemstad? Vart borde vi etablera oss? Vi öppnar löpande nya workspaces på centrala och kommunikationsvänliga platser. Vi lyssnar gärna på era tankar och tar in tips på nya etableringar. Kontakta vår expansionchef, Karolina Claesson, på karolina@mindpark.se.

Äg stället

 – Mindpark – 

På Mindpark i Malmö Hyllie, Helsingborg samt Göteborg kan du äga stället. Flexibla och inspirerande ytor ger möjlighet till en rad olika event – stand up, modevisning, hackathon eller stora konferenser. Hör av dig med din idé så skapar vi ett oförglömligt event tillsammans.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish