Om Mindpark

Mindpark workspace – kontor, konferens & coworking

Mindpark Workspace

Mindpark har vuxit fram ur en passion att stödja tillväxten i det lokala näringslivet. Vi startade 2009 och har sedan dess kontinuerligt lärt oss och vuxit tillsammans med vårt community.

Vår filosofi är att fokusera på de individer som är en del av Mindpark och vi strävar efter att skapa workspace’s där vår gemenskap kan blomstra och åstadkomma fantastiska saker. Vårt community är vår största tillgång och vi älskar att se hur det utvecklas och växer.

Våra coworkers drar nytta av varandras färdigheter och nätverk vilket skapar ett levande och brett community där vi ständigt ser hur nya idéer, koncept och kontakter etableras. Vi tror helt enkelt att det är i interaktionen mellan människor som magin uppstår och på Mindpark kommer du att träffa några av de smartaste och mest intressanta människorna i regionen. Något som ger bästa möjliga förutsättningar för både individer och företag.

Sist men inte minst vill vi göra det där lilla extra för att skapa en riktigt bra upplevelse för alla våra medarbetare och gäster. Vi är genuint engagerade i att skapa de bästa arbetsplatserna i Sverige. Genom att bry oss och dela med oss, genom att vara flexibla och genom att ha roligt. Vi delar alla målet att skapa och bidra till en lekfull och inspirerande atmosfär – som också är våra kärnvärden och det som ger den livliga men ändå avslappnade atmosfären som är Mindpark.

 Du hittar oss i Hyllie, Malmö, Lund, Helsingborg, Mölndal och Göteborg.

Mindpark – vi skapar arbetsplatser där människor och företag trivs.

Därför ska du välja Mindpark!

Så varför ska du välja Mindpark? För att vi inte är ett kontorshotell som alla andra. Vi erbjuder inte bara en plats att arbeta på – vi erbjuder en plats att växa på. Med oss får du en miljö där människorna står i centrum, bästa möjliga service, flexibla kontorslösningar, otaliga möjligheter för möten och event, ett starkt community och ett brett nätverk som ger en professionell, avslappnad och glädjefull atmosfär. Det här är vad våra coworkers lyfter fram som det allra bästa med Mindpark.

Flexibla kontorslösningar

På Mindpark finns kontor i olika storlekar – du kan växla upp och ner i den takt som du och ditt företag utvecklas. Hos oss är det enkelt och smidigt att hyra kontor – korta uppsägningstider, allt praktiskt på plats och inte minst full service från vårt grymma team. Vi ser till att allt som har med din fysiska arbetsplats att göra flyter felfritt så att du kan fokusera på att göra ditt jobb.

Tillgång till alla våra platser

Mindpark finns på flertalet platser i Skåne och Göteborg. Alltid på bästa läge i förhållande till kollektivtrafik och övrig kommunikation. Vi etablerar oss där omgivningen i sig innebär möjligheter och där vi och våra coworkers både får fördelar av och kan bli en viktig del i näringslivet. Som coworker har du självklart tillgång till alla våra platser i Skåne och Göteborg.

Community och nätverk

För oss är en arbetsplats så mycket mer än väggar och tak. Det är människorna och innehållet på platserna som verkligen skapar värde. Vårt community är ett av södra Sveriges största nätverk vilket ger nya möjligheter och kontakter för alla som är en del av det. Vårt community är en ständig källa till nya möten, idéer och tankar och vi lägger stort fokus på att vårda och utveckla vårt nätverk. 

“Mindpark i Lund är den ultimata arbetsplatsen för mig som småföretagare. Här jobbar intressanta människor från alla möjliga branscher och bakgrunder och det finns alltid någon att bolla idéer med eller bara prata om sin helg. Produktivitet och socialt umgänge går hand i hand på ett sätt som på riktigt gör skillnad i mitt arbete. En riktigt bra arbetsplats med andra ord!”

Hugo, Sellerberg Productions

“Ett ljuvligt ställe för mig som behöver ett kontor bara ibland, men alltid ett community. När kreativiteten tryter är det bara att smita ner, ta en kopp kaffe och genast ha tillgång till en ocean av nya perspektiv. Fina lokaler, fantastisk personal och strålande bra fredagsfika. Det finns inget bättre än en micropaus med Amanda och en iskall Ramlösa.”

Alexandra, frilansande journalist

“Diskussioner om allt från bananträd till dammsugare, restaurangtips eller brister i brottsbalken. Man vet aldrig vad som väntar en. Du har alltid någon att ta en glass i solen med och det finns en stor lyhördhet kring behoven som företagen eller coworkers har. It is service, and beyond!”

Frank, Hedonix

sv_SESwedish