Konferens Malmö City

Boka konferens-och mötesrum i centrala malmö

Boka konferens på Mindpark i Malmö City

Letar du efter ett mötesrum i centrala Malmö? Mindpark Malmö City erbjuder inspirerande mötesrum för möten upp till 13 personer. Du kan boka våra konferensrum per timme, men också hel-eller halvdag. Mindpark Malmö City ligger enbart ett par minuters promenad från Malmö centralstation och det finns gott om parkeringsmöjligheter om du kommer med bil. Vi tillhandahåller givetvis alla nödvändigheter för ett lyckat möte – bästa möjliga service, kaffe, lunch, fika och konferensteknik. Boka ditt nästa möte på Mindpark Malmö City idag!

Sunshine
1-13 Personer

Välkommen till Sunshine – där en glad gul färg sträcker sig från golv till tak och ger extra energi för ett kreativt och fokuserat möte. Rummet har flexibel möblering och passar perfekt för traditionella möten, men också för workshops och andra kreativa sessioner.

Heldag 4 500 kr | Halvdag 2 700 kr
 750 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Panorama
1-8 Personer

Panorama är ett perfekt rum för styrelsemöte, pitcher, intervjuer eller mindre konferenser. Förutom bästa möjliga service, nödvändig teknik och en härligt blå atmosfär får du en fantastisk panoramautsikt över havet och hamnen som ger det där lilla extra.

Heldag 2 600 kr | Halvdag 1 800 kr
 500 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Konferens- och mötesrum i centrala Malmö

På Mindpark Malmö city kan du boka möte-och konferensrum för upp till 13 personer. All service och teknisk utrustning är inkluderat i priset. Vi ser till att din mötesupplevelse blir den bästa möjliga från bokning till genomförande. Boka ditt nästa möte i Malmö på Mindpark!
Hittar du inte helt det du söker – kolla gärna in våra andra Mindparks i Malmö och vårt konferensutbud där. 

Boka inspirerande konferensrum i Malmö

Boka inspirerande konferensrum i Malmö

Boka inspirerande konferensrum i Malmö

Boka inspirerande konferensrum i Malmö

Boka inspirerande konferensrum i Malmö

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish