Kontorshotell Göteborg

Flexibla lösningar för ditt företag
Hyr kontor i Göteborg

Kontorshotell Göteborg

Mindpark erbjuder flexibla kontorslösningar i Göteborg. Våra workspaces finns på bra lägen med smidig tillgång till kollektivtrafik och allt annat som underlättar för dig och ditt team. På våra kontorshotell tar vi hand om all service, och det ingår självklart i priset. Du kan skala upp och ner utifrån dina behov på ett smidigt sätt. När du hyr kontor på Mindpark får du också tillgång till alla våra platser. Här nedan hittar du våra kontor i Göteborg.

Vill du läsa om våra coworking-alternativ i form av skrivbord och loungeplatser hittar du det här.

Kontorshotell Skåne och Göteborg

Våra kontor i Göteborg

Vi har kontorshotell med flexibla kontorsytor på perfekta lägen. I Göteborg finns vi både mitt i city, endast några minuter promenadavstånd från centralstationen, och vid Järntorget.

Våra kontorslokaler är lättillgängliga och stadsnära. Allt för att din arbetsdag ska innehålla det där lilla extra. 

Vi är alltid behjälpliga för att skapa en så bra upplevelse som möjligt när du hyr kontor eller coworking hos oss på Mindpark. Skicka en förfrågan nedan eller klicka dig in på respektive plats för att läsa mer om våra olika kontorshotell i Göteborg.

Mindpark Göteborg City

Bara 5 minuters promenad från Göteborgs centralstation hittar du Mindpark Göteborg City – mer centralt än så blir det inte. Här finns kontor i olika storlekar så att du kan anpassa utifrån dina behov och storleken på ditt team. Utsikt mot hamnen och full service gör Mindpark Göteborg City till det perfekta alternativet för dig som vill ha en kontorsplats i centrala Göteborg och samtidigt bli del av ett community som ger värdefulla kontakter.

Mindpark Järntorget

Mindpark Järntorget ligger precis vid knutpunkten Järntorget, i det nya kvarteret Masthuggskajen. Här finns flexibla kontorslösningar oavsett om du söker ett mindre kontor för 1-2 personer eller större ytor för hela teamet. Kontoren hyrs ut möblerade och all service ingår i priset. Önskar du hyra ett kontor där det händer, är Mindpark Järntorget det självklara valet. Vårt stora community ingår givetvis när du blir en del av oss.

Mindpark Mölndal

Mindpark Mölndal är vårt nya kontorshotell som öppnar i september 2024. Det kommer att ha ett fantastiskt läge precis mellan Mölndal station och Mölndal Galleria, med behagligt pendelavstånd till centrala Göteborg. Precis som ett kontorshotell erbjuder vi flexibla kontorslösningar som passar alla typer av företag – skillnaden är att vi också erbjuder det där lilla extra i form av nätverk, community, gemenskap och bästa möjliga service.

Kontorshotell centralt i Göteborg

På våra kontorshotell har vi kontorslokaler i varierande storlekar på centrala lägen i Göteborg, vilket betyder att när du hyr kontor på Mindpark finns stadens liv och puls alldeles runt knuten.

Mindpark Göteborg City ligger en kort promenad från Göteborgs centralstation i området Lilla Bommen med operan och älven som närmaste granne. Är du ute efter ett kontorshotell med en inspirerande och gemytlig atmosfär med närhet till tåg och bussförbindelser så är det här ett perfekt alternativ.

Mindpark Järntorget ligger precis intill knutpunkten Järntorget i den expansiva stadsdelen Masthugget. Områdets geografiska läge erbjuder väldigt trevliga alternativ för lunchpromenaden, eller om man behöver sträcka på benen och lämna kontorsstolen för en liten stund. Om man suktar efter vacker grönska och frisk luft, finns stadens oas – Slottsskogen – inte långt härifrån. I motsatt riktning kan man promenera längs vattnet upp mot Stenpiren. Den pittoreska stadsdelen Haga med sina kullerstensgator och mysiga caféer ligger också bara ett stenkast från Järntorget.

Vårt kontorshotell i Mölndal, som kommer öppna i september 2024, är beläget precis bredvid Mölndals station och Mölndals galleria.

 

Fördelar med att hyra kontorshotell på Mindpark i Göteborg

Så varför ska du välja Mindpark? För att vi inte är ett kontorshotell som alla andra. Vi erbjuder inte bara en plats att arbeta på – vi erbjuder en plats att växa på. Med oss får du en miljö där människorna står i centrum, bästa möjliga service, flexibla kontorslösningar, otaliga möjligheter för möten och event, ett starkt community och ett brett nätverk som ger en professionell, avslappnad och glädjefull atmosfär. Det är vad våra coworkers lyfter fram som det allra bästa med Mindpark.

Förutom det, har vi listat några punkter som sammanfattar fördelarna med att hyra kontor hos oss:
 

 • Vi befinner oss på perfekta lägen i Göteborg
  Göteborg City och Järntorget tillhör Göteborgs allra mest centrala delar – det är här det händer helt enkelt!
 • Flexibla kontorslösningar
  På Mindpark finns kontor i olika storlekar – du kan växla upp och ner i den takt som du och ditt företag utvecklas. Hos oss är det enkelt och smidigt att hyra kontor – korta uppsägningstider, allt praktiskt ingår och inte minst full service från vårt grymma team. Vi ser till att allt som har med din fysiska arbetsplats att göra flyter felfritt så att du kan fokusera på att göra ditt jobb.
 • Tillgång till alla våra platser
  Mindparks kontorshotell finns på flertalet platser i Göteborg och Skåne. Alltid på bästa läge i förhållande till kollektivtrafik och övrig kommunikation. Vi etablerar oss där omgivningen i sig innebär möjligheter och där vi och våra coworkers både får fördelar av och kan bli en viktig del i näringslivet. Som coworker har du självklart tillgång till alla våra platser i Göteborg och Skåne.
 • Community och nätverk
  För oss är en arbetsplats så mycket mer än väggar och tak. Det är människorna och innehållet på platserna som verkligen skapar värde. Vårt community är ett av södra Sveriges största nätverk vilket ger nya möjligheter och kontakter för alla som är en del av det. Vårt community är en ständig källa till nya möten, idéer och tankar och vi lägger stort fokus på att vårda och utveckla vårt nätverk.
 • Alltid bästa service
  Vi erbjuder fullservice för att göra din upplevelse och vistelse så angenäm som möjligt. Vårt dedikerade team på Mindpark erbjuder inte bara förstklassig service och planering, utan vi tar hand om allt det praktiska åt er också.

   

 • Café och lounge
  Merparten av våra Mindparks har egna caféer. Perfekt om du missat äta frukost, vill ha en lättare lunch eller blir sugen på något sött! I vårt café och i våra loungeytor kan du även ta mindre formella möten med kunder och medarbetare.
 • Eventytor
  Har ni ibland kundevent? Företagsfester? Utöver våra kontorsytor har vi även öppna och flexibla eventytor passar perfekt att hyra till större konferenser, mingelkvällar, nätverksträffar, afterworks, hackathons, stand-up-kvällar och alla tänkbara event. Hos oss är det endast din fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt, och vi är här för att se till att allt blir precis som du vill ha det.
 • Bekvämlighet och komfort
  Hyr du ett möblerat kontor via Mindpark har du alltid ergonomiska och bekväma arbetsplatser, allt för att du ska trivas.
 • Det lilla extra
  Vi älskar att överraska och ta hand om våra gäster och coworkers. Visst du att vi t.e.x har en AW-vagn och en godis-vagn som vi kommer förbi ert kontor med ibland?
 • Kaffet
  Kanske det viktigaste – sa vi att vi alltid har nybryggt kaffe klart till er?

Let’s talk!

Vill du hyra kontor på vårt kontorshotell eller är du bara nyfiken på hur det funkar på Mindpark? Berätta lite kort om ditt behov, så återkommer jag direkt till dig.

Sofie Nilsson
sofie@mindpark.se
0791 023 221 

Vanliga frågor om våra kontor på Mindpark i Göteborg

Här nedan finns de vanligaste frågorna vi får. Annars är du alltid välkommen att ta kontakt med oss, vi hjälper dig gärna med att svara på dina frågor.

Vilka adresser finns ni på i Göteborg?

Vi finns på följande adresser:

Mindpark Göteborg City: Lilla Bommen 3, 411 04 Göteborg

Mindpark Järntorget: Masthamnsgatan 3, 413 29 Göteborg

Mindpark Mölndal: Mölndalsbro 5, 431 30 Mölndal

Kan jag boka konferens eller mötesrum hos er?

Absolut! Du kan läsa mer om våra konferensmöjligheter i Göteborg här

Vad ingår när man hyr kontor hos er?

Förutom ett dedikerat kontor till dig och/eller ditt team ingår även receptionsservice, mötes-och telefonrum, post- och pakethantering, företagsadress, städning, alla våra event och aktiviteter, kaffe/te, tillgång till skrivare, möjligheten att arbeta från alla våra Mindparks i Göteborg och Skåne och mycket mer. 

Får man ta hunden med sig in på Mindpark?

Ja. Hyr du ett kontor på Mindparks så får du ha med en hund på ditt kontor.

Kan jag ha min företagsadress hos er?

Ja. Du kan ha din företagsadress och få din post till vår adress om du hyr kontor eller har ett fix desk . Vi tar då även emot dina inkommande paketleveranser i vår reception. 

Vilka öppettider har era kontorshotell?

Våra coworkers har access dygnet runt.
Vi är på plats helgfria vardagar under kontorstid.

Har ni skrivbordsplatser?

Det har vi! Ni kan läsa mer om våra alternativ för skrivbordsplatser, dagspass och loungepass här

Kan jag bara komma förbi och arbeta från Mindpark över dagen?

Du är varmt välkommen! Du kan välja mellan ett dagspass i våra skrivbordsdelar eller ett loungepass. För mer information och priser se här. Du köper ditt dags- eller loungepass direkt i receptionen när du anländer. Alla Mindparks öppnar kl. 08.00 på helgfria vardagar (för aktuella öppettider under klämdagar och lovdagar, ring eller maila våra receptioner).

Går det att boka en visning för era lokaler?

Ja. Ta kontakt med Sofie, sofie@mindpark.se, 0791-023 221, för att boka visning.

Kan jag bara komma förbi på en drop-in visning?

Självklart går det bra att bara komma förbi, men för att ge dig bästa möjliga service önskar vi helst att du bokar en visning med oss. Ta kontakt med Sofie, sofie@mindpark.se, 0791-023 221, för att boka visning eller kontakta oss via formulär här på hemsidan. 

Coworking på kontorshotell – vad är det?

Coworking har blivit en nyckelfaktor för det moderna arbetslivet som bygger på flexibilitet. På Mindpark Kontorshotell tar vi konceptet till nästa nivå. För de som söker en dynamisk och samarbetsvänlig arbetsmiljö är coworking på Mindpark den perfekta lösningen.

Men vad är egentligen coworking? Det är en arbetsmodell som möjliggör för yrkesverksamma från olika branscher och företag att dela en gemensam arbetsplats och därigenom främja samarbete, kreativitet och nätverkande. På Mindpark skapar vi en miljö där individuella entreprenörer, småföretagare och företagare kan dela idéer, erfarenheter och resurser för att maximera sin produktivitet och framgång.

Våra coworking-utrymmen på Mindpark Kontorshotell är mer än bara platser att arbeta på; de är levande och pulsådror av innovation och möjligheter. Med en blandning av öppna arbetsområden, privata kontorsrum, mötesrum och gemensamma utrymmen, erbjuder vi flexibilitet och mångsidighet för alla typer av arbetsstilar och behov.

När du väljer coworking på Mindpark får du inte bara tillgång till en bekväm och modern arbetsplats, utan också en gemenskap av likasinnade individer som är redo att dela kunskap, ge stöd och inspirera till nya idéer. Våra regelbundna evenemang och nätverkstillställningar skapar ytterligare möjligheter att bygga relationer och utveckla din affärsverksamhet.

Oavsett om du är en frilansare som söker ett kreativt utrymme att arbeta i, en nystartad företagare som behöver en kostnadseffektiv arbetsplats, eller en etablerad företagsledare som vill stimulera innovation och samarbete, är coworking på Mindpark Kontorshotell den perfekta lösningen för dig.

Kontakta oss idag för att boka din plats och upptäck fördelarna med coworking på Göteborgs mest dynamiska kontorshotell. Välkommen till en arbetsmiljö där möjligheterna är oändliga och där dina idéer kan blomstra.

“Mindpark är den ultimata arbetsplatsen för mig som småföretagare. Här jobbar intressanta människor från alla möjliga branscher och bakgrunder och det finns alltid någon att bolla idéer med eller bara prata om sin helg. Produktivitet och socialt umgänge går hand i hand på ett sätt som på riktigt gör skillnad i mitt arbete. En riktigt bra arbetsplats med andra ord!”

Hugo, Sellerberg Productions

“Ett ljuvligt ställe för mig som behöver ett kontor bara ibland, men alltid ett community. När kreativiteten tryter är det bara att smita ner, ta en kopp kaffe och genast ha tillgång till en ocean av nya perspektiv. Fina lokaler, fantastisk personal och strålande bra fredagsfika. Det finns inget bättre än en micropaus med Amanda och en iskall Ramlösa.”

Alexandra, frilansande journalist

“Diskussioner om allt från bananträd till dammsugare, restaurangtips eller brister i brottsbalken. Man vet aldrig vad som väntar en. Du har alltid någon att ta en glass i solen med och det finns en stor lyhördhet kring behoven som företagen eller coworkers har. It is service, and beyond!”

Frank, Hedonix

Kaffe, fika och lunch

Ingen arbetsdag utan kaffe och fika! Hos oss på Mindpark har vi en cafédel där vi erbjuder kaffe, dryck, mackor, fika och enklare luncher. Våra caféer är också en utmärkt plats att arbeta från om du behöver en arbetsplats för dagen. Med andra ord finns allt för en bra dag på jobbet när du är coworker hos oss.

Detta ingår alltid hos oss på Mindpark

På Mindpark innebär en arbetsplats inte bara ett bra kontor eller en skrivbordsplats – det är innehållet som räknas. Här ser du vad som alltid ingår hos oss – längre ner hittar du specifik info om vad som ingår i våra olika kontor-och skrivbordsalternativ. 

Community

Som coworker blir du en del av ett av södra Sveriges största communities som utgörs av människor inom alla branscher och områden. En ständig källa till nya idéer, möten och affärsmöjligheter.

Full service

Hos oss ingår allt det praktiska så som städ, skrivare, larm, wifi och receptionstjänst. Sist men inte minst vårt grymma team som ger full service så att du kan fokusera på det du gör bäst. 

Alla Mindpark

Mindpark finns på riktigt bra lägen i Malmö, Lund, Helsingborg, Mölndal och Göteborg. Som coworker får du tillgång till alla våra platser. Perfekt när du vill ha lite omväxling eller har möte på annan ort.

Kaffe och te

Vad vore arbetsdagen utan kaffe och te? Inte alls lika kul! Hos oss dricker du så mycket kaffe och te du orkar. Och vi tar gärna en kopp tillsammans – det är ju faktiskt över en kaffe som bra grejer händer.

 

Kontor Skrivbord Fix Skrivbord Flex  Dagspass
Mötes-och telefonrum
Reception
Egen skrivbordsplats  
Låsbar förvaring  
Access 24/7 med egen tagg    
Coworkingfrukost
Community-fredag
Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
Post-och pakethantering  
Företagsadress  
Hundvänligt  
Tillgång till alla Mindparks i Sverige

 

 

 

Kontor
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
 • Post-och pakethantering
 • Företagsadress
 • Hundvänligt
 • Tillgång till alla Mindparks i Sverige
Skrivbord fix
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Egen skrivbordsplats
 • Låsbar förvaring
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
 • Post-och pakethantering
 • Företagsadress
 • Tillgång till alla Mindparks i Sverige
Skrivbord flex
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Låsbar förvaring
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte
 • Access 24/7 med egen tagg
 • Tillgång till alla Mindparks i Sverige
Dagspass
 • Mötes-och telefonrum
 • Reception
 • Coworkingfrukost
 • Community-fredag
 • Föreläsningar, event och kunskapsutbyte

Mindparks community

Mindpark är så mycket mer än bara ett kontorshotell. Det är ett levande och pulserande community där människor möts, inspireras och skapar tillsammans. Vårt värdefulla nätverk sträcker sig över olika branscher och ger våra coworkers en unik möjlighet att bygga relationer och utveckla sina affärer. Vi arrangerar regelbundet inspirerande event, workshops och seminarier för att stimulera kunskapsutbyte och kreativitet.

sv_SESwedish