Coworking

Våra perspektiv om vad coworking är

Vad är Coworking

Coworking är en lösning med många fördelar och en del av framtidens arbetsliv. Coworking innebär att företag kan byta ut erfarenheter vid behov genom att arbeta självständigt sida vid sida. Det avser ett skrivbord – eller ett antal skrivbord – för dig och ditt team i en gemensam arbetsmiljö. Om du letar efter ett privat kontor till dig och ditt team eller vill läsa mer om våra olika kontorslösningar, kan du göra det här.

Coworking möjliggör att du kan fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om kringtjänsterna som teknisk support, lokalvård, posthantering och även frukost. Ett coworking-utrymme är det perfekta alternativet eftersom det ger möjlighet att anpassa ditt företagsbehov. Det gör man eftersom att det är låga etableringskostnader på grund av gemensam infrastruktur och en bred intern gemenskap att nätverka med.

Det är även ett bra incitament för att attrahera topptalanger eftersom coworking -utrymmen driver en mängd olika gemenskapsevenemang, workshops, luncher och sociala aktiviteter för sina medlemmar.

Oavsett om du väljer att sitta vid en dedikerad plats eller hot desk så får du direkt tillgång till fullt utrustade platser. Det gör det snabbt och enkelt för dig att börja jobba.

Fördelar med Coworking

  • Roligare och mer effektivt att jobba flexibelt
  • Anpassa kontorsplatser efter ditt eget behov
  • Slipp långa hyresavtal
  • Bara att flytta in och börja jobba
  • Nätverks möjligheter
  • Alla kringtjänster ingår
  • Trevliga evenemang
  • Centrala lägen
  • Snygga och representativa lokaler och mötesrum

Vad ingår på Mindparks coworking spaces?

Vi på Mindpark värdesätter gemenskapens anda och kreativitet. Företagen hos oss är bland de bästa inom sina respektive områden som IT, kommunikationstjänster, grafisk design, juridisk rådgivning, life science och banbrytande startups. Vi har totalt över 5000 kvm konferenslokaler, kontor och skrivbord för både mindre företag som enmansföretag samt entreprenörer.

Vår gemenskap

Pendlar du regelbundet mellan Lund, Malmö och Helsingborg? Som medlem på Mindpark har du möjlighet att arbeta från samtliga workspaces.

Vi på Mindpark arbetar ständigt på att stärka gemenskapen bland våra medlemmar. Därför tycker vi att det är givet att erbjuda alla våra medlemmar tillgång till samtliga evenemang som finns på våra olika orter. Det innebär gästföreläsningar om entreprenörskap, olika event efter jobb, startfrukostar och mycket mer. Genom dessa evenemang får våra medarbetare chansen att utöka sitt nätverk och sina kunskaper samtidigt! Här hjälps vi åt! Om du letar efter en viss kompetens för din organisation hjälper vi dig att hitta dem inom vårt expansiva nätverk. Vår styrka ligger i vår gemenskap!

Flexibel coworking

Vi erbjuder flexibla coworking -prenumerationer. Det betyder att du kan arbeta från våra öppna platser dagligen eller när behovet uppstår. Vi har olika alternativ för coworking och skrivbord beroende på vad som passar dig.

Pendlarvänligt

Alla våra coworkingspaces ligger med 2-6 minuters promenad från centralstationer! Det innebär att det är mycket enkelt att komma till oss även med bil och dessutom med parkeringsmöjligheter i närheten.

Fördelen med ett medlemskap på Mindpark

För oss blir det en självklarhet för oss att även ge dig och ditt team tillgång till samtliga våra platser, som tack för ditt medlemskap. Det gäller alla våra platser; LundHelsingborgMalmö C, och Malmö Hyllie och snart även i Göteborg. Med ett medlemskap hos oss har du möjlighet att nyttja våra coworkingspace och våra mötesrum dygnet runt.

Provjobba på våra coworking spaces!

Vill du testa att jobba på en av Sveriges största coworkingspaces? Vi erbjuder alltid en gratis dag på någon av våra Mindparks. Ring eller maila till den plats du önskar sitta på för att prova på!

Prisbelönt coworking community

År 2019 utsågs vi till Bästa Coworking Space i Sverige och Bästa Coworking Space i Norden av Nordic Start Up Awards. Vårt Coworking Space har också utsetts till ett av de 11 mest exotiska coworking -utrymmena i världen. År 2020 är vi en av de 6 bästa finalisterna i Global Start up Award för bästa coworkingutrymme i världen.
 

 

sv_SESwedish