Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meet Mindpark Hyllie

maj 16 @ 3:30 e m - 7:00 e m

Är du nyfiken på Mindpark och communityt hos oss? Kul! Den 16 maj kl. 15.00 är du välkommen till Mindpark Hyllie för en eftermiddag med nätverkande och inspiration.

Efter mer än 15 år i coworkingbranschen vet vi vad som utgör ett riktigt bra community – vi tror på bredd, djup, spets och allt däremellan. Vi är nyfikna och begränsar oss inte utifrån branscher eller företagsformer. Vi vet att det är ett lyckat recept för både en trevlig arbetsplats och ett värdefullt nätverk som ger sociala och affärsmässiga möjligheter, med andra ord win-win-win.

Detta vill vi så klart gärna dela med oss av! Så välkommen till oss för att möta våra coworkers och ta del av deras världar. Är du så nyfiken att du inte kan hålla dig kan vi avslöja att du bland annat kommer få höra om allt från det hållbara kontoret till utmaningar inom digitalisering. Men framförallt, vi lovar nya möten, inspiration och något gott att dricka och äta.

Vi gillar när det är mycket människor, så ta gärna med dig en +1 (eller +2 eller +3!) om du har andra härliga människor runt dig!

Välkommen – till helt enkelt en trevlig eftermiddag för dig som är nyfiken på vad som sker hos oss!

Drop-in från kl 15.00, kom när det passar dig.

Anmäl dig här.

Detaljer

Datum:
maj 16
Tid:
3:30 e m - 7:00 e m

Arrangör

Mindpark
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Mindpark Hyllie Boulevard
Hyllie Boulevard 35
Malmö, Skåne 21532 Sverige
+ Google Map
sv_SESwedish