Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Meet Mindpark Göteborg Järntorget

maj 23 @ 3:00 e m - 7:00 e m

Är du nyfiken på Mindpark och communityt hos oss? Kul! Den 23 maj kl. 15.00 och framåt är du välkommen till Mindpark Järntorget för en eftermiddag med nätverkande och inspiration.

Efter mer än 15 år i coworkingbranschen vet vi vad som utgör ett riktigt bra community – vi tror på bredd, djup, spets och allt däremellan. Vi är nyfikna och begränsar oss inte utifrån branscher eller företagsformer. Vi vet att det är ett lyckat recept för både en trevlig arbetsplats och ett värdefullt nätverk som ger sociala och affärsmässiga möjligheter, med andra ord win-win-win.

Detta vill vi så klart gärna dela med oss av! Så välkommen till oss för att möta våra coworkers och ta del av deras världar. Är du så nyfiken att du inte kan hålla dig kan vi avslöja att du bland annat kommer få mingla mer personer som kan allt från lösa utmaningar att driva hållbar förändring, till vad som det jobbas på inom digitalisering och AI. Men framförallt, vi lovar nya möten, inspiration och något gott att dricka och äta.

Vi gillar när det är mycket människor, så ta gärna med dig en +1 (eller +2 eller +3!) om du har andra härliga människor runt dig!

Välkommen – till helt enkelt en trevlig eftermiddag för dig som är nyfiken på vad som sker hos oss!

Drop-in från kl 15.00, kom när det passar dig.

Anmäl dig här.

Detaljer

Datum:
maj 23
Tid:
3:00 e m - 7:00 e m

Plats

Mindpark Järntorget
Masthamnsgatan 3
Göteborg, 41327
+ Google Map
sv_SESwedish