Coworking & Kontorshotell

Mindpark Malmö City

Letar du efter ett coworking space och kontorshotell i centrala Malmö? Mindpark Malmö City öppnar i centrala Malmö i september 2020, i Slagthuset som ligger endast tre minuters gångavstånd från Malmös centralstation.

Förutom allt som Mindpark Malmö City har att erbjuda blir våra coworkers en del av Mindparks nätverk och har tillgång till våra andra Mindparks i Helsingborg, Lund och Malmö Hyllie.

Vår vision med expanderingen är att koppla samman regionen ytterligare och bli en central plattform för entreprenörskap och företagande i Öresundsregionen.

Flexibel coworking

Vi erbjuder skrivbordsplatser och olika former av flexibla drop-in möjligheter. Det innebär att du kan sitta hos oss dagligen eller när behovet uppstår. Du kan läsa mer om våra olika alternativ här.

Pendlar du regelbundet mellan Lund, Malmö och Helsingborg? Om du blir en del av vår gemenskap så har du också möjligheten att sitta på alla våra Mindparks runtom i Skåne.

Kontor

På Mindpark Malmö City kommer vi ha flertalet kontor i varierande storlekar. Det finns möjlighet att hyra enskilda kontor men även flertalet sammankopplade kontorsrum, beroende på vad du och ditt team behöver.

Du kan läsa mer om våra olika kontorsalternativ här.

Mindpark community

På Mindpark har vi fokus på nätverkande, kunskapsutbyte och lärande. Vi arrangerar flertalet event där våra coworkers får möjlighet att utöka sitt nätverk och sin kunskap! Om du eller din organisation behöver en viss kompetens så hjälper vi er att hitta den rätta personen inom vårt omfattande nätverk. Vår styrka ligger i vårt community!

Bäst Coworking Space i Norden

This image has an empty alt attribute; its file name is Winners-nordic-startup-awards-2019-300x159.png

Under 2019 vann Mindpark som organisation utmärkelsen, Bäst Coworking Space i Norden på Nordic Startup Awards. Tävlingen avgörs av både en jury och röster från medlemmar. Vi är oerhört tacksamma för denna utmärkelse. Vi hade inte kunnat göra det utan vårt härliga community. Du kan läsa mer om det här.