Coworking & Kontorshotell

Malmö CITY

Mindpark Malmö – coworking, kontor och skrivbord

Letar du efter ett coworking space och kontorshotell i centrala Malmö? Mindpark Malmö ligger i Slagthuset endast tre minuters gångavstånd från Malmös centralstation.

Förutom allt som Mindpark Malmö har att erbjuda blir våra coworkers en del av Mindparks nätverk och har tillgång till våra andra Mindparks i Helsingborg, Lund och Malmö Hylie.

Vår vision med expanderingen är att koppla samman regionen ytterligare och bli en central plattform för entreprenörskap och företagande i Öresundsregionen.

Flexibel coworking

Vi erbjuder skrivbordsplatser och olika former av flexibla drop-in möjligheter. Det innebär att du kan sitta hos oss dagligen eller när behovet uppstår.

Pendlar du regelbundet mellan Lund, Malmö och Helsingborg? Om du blir en del av vår gemenskap så har du också möjligheten att sitta på alla våra Mindparks runtom i Skåne.

Kontor

På Mindpark Malmö kommer vi ha flertalet kontor i varierande storlekar. Det finns möjlighet att hyra enskilda kontor men även flertalet sammankopplade kontorsrum, beroende på vad du och ditt team behöver.

Du kan läsa mer om våra olika kontorsalternativ under fliken coworking.

Arbeta från alla våra Mindparks

Att vara en del av ett Mindpark gör att du även kan använda alla våra andra platser, om du behöver arbeta därifrån ibland! Detta gäller inte bara att ha en arbetsplats, utan även mötesrum – du kan lika lätt ha access till mötesrum på alla våra platser, som på ditt “hemma” Mindpark. Vi vill göra det lätt att driva affärer i Skåne, så detta är ett sätt för oss att underlätta för dig. Och så klart ingår även kaffet på alla våra platser!

Så har du behov att ibland arbeta från någon annan av våra platser är det inga problem!

Mindpark community

På Mindpark har vi fokus på nätverkande, kunskapsutbyte och lärande. Vi arrangerar flertalet event där våra coworkers får möjlighet att utöka sitt nätverk och sin kunskap! Om du eller din organisation behöver en viss kompetens så hjälper vi er att hitta den rätta personen inom vårt omfattande nätverk. Vår styrka ligger i vårt community!

Bäst Coworking Space i Norden

Vi har blivit belönande med som bästa coworking inte bara i Malmö, utan hela Norden!

Under 2019 vann Mindpark som organisation utmärkelsen, Bäst Coworking Space i Norden på Nordic Startup Awards. Tävlingen avgörs av både en jury och röster från medlemmar. Vi är oerhört tacksamma för denna utmärkelse. Vi hade inte kunnat göra det utan vårt härliga community.