Inspirerande möten i en kreativ miljö

Mindpark konferens

Boka en annorlunda och unik konferensupplevelse i Malmö

Letar ni efter moderna och annorlunda konferenslokaler, konferensrum eller mötesrum i Malmö? 

Vi erbjuder helhetslösningar med:

Det finns möjlighet att boka konferenser på halv- och heldagsbasis och timbasis. Vi hjälper er att boka och planera ert event och kommer göra vårt yttersta för att er konferens ska bli en unik upplevelse.

Precis bredvid Hyllie station

Våra konferenslokaler ligger endast tre minuter från Hyllie station. Vi har flertalet roliga och effektiva alternativ av mötesrum för både mindre möten så väl som konferenser. Vår största sal tar ca 100 personer, och kan anpassas efter många olika behov. Det finns också möjlighet att hyra hela våningar för större event. 

Detta kompletteras med flera mindre rum som passar perfekt för styrelsemöten, workshops, brainstorming-sessioner eller andra aktiviteter. De har till och med använts som podcast-studios.

Penthouse med utsikt över sundet

Utöver det har vi även en stor yta i entrévåningen för events, samt en terrass med fantastisk utsikt över bron och sundet! Perfekt för företagsevents, konferenser och after-work för nyckelpartners.

Men framförallt ligger vårt fokus på att du som gäst ska få en bra service och ha smidiga möten, samtal, föreläsningar eller vad som önskas – utan att du ska behöva bry dig om detaljerna mer än du önskar. Boka din nästa konferens hos oss i Malmö, och bli positiv överraskad!

Våra lokaler är utformade med kreativitet och unikhet. Scrolla längst ner på denna sida för att spana in de specifika rummen.

Kapacitet & Priser

Priserna är exklusive moms. 

Boka din konferens I Malmö och få 50% rabatt på första bokningen

Vi har lagt vårt yttersta fokus på att skapa en dynamisk miljö där kreativiteten flödar. Vi erbjuder paketlösningar med konferensrum, mat från vår restaurang och teknisk utrustning. Det finns möjlighet att boka på timbasis, halvbasis och heldagar – Därför kan vi erbjuda något för både små och stora företag som vill hålla i en annorlunda och imponerande konferens. Om ni bokar er konferens eller möte hos oss så hjälper vi er med alla små detaljer. 

Fyll i formuläret nedanför för att kika på de olika rummen. Du binder dig inte till något ifall du fyller i det men det hjälper oss att se över din bokning. 

Det går också bra att maila oss på: malmo@mindpark.se eller ringa oss på: 040 654 06 för ett kostnadsfritt samtal om hur vi kan hjälpa just ert företag. 

Step 1 of 3

33%

Vad säger våra gäster?

”Upplevelsen är att Mindpark kan erbjuda goda förutsättningar och stora möjligheter för genomförande av lyckade arrangemang. Den serviceinriktade personalen tillsammans med lokalmöjligheterna, som kan anpassas till ändamålen, grundlägger för ett bra konferensresultat.”

– Palle Lundberg, Stadsdirektör

”För oss på Competensum är Mindpark det självklara valet för våra möten och konferenser. Den flexibilitet som Mindpark erbjuder är guld värd för oss. Miljön man möts av på Mindpark bidrar till kreativitet och skapar positiv stämning –  det är ett extra plus”

– Ann-Sofi Aru, VD Competensum

Letar ni efter konferens- eller eventrum i Lund eller Helsingborg istället?

Vi är också verksamma i både Lund och Helsingborg för de som letar efter mindre eller större konferenslokaler. Här kan ni hitta mer information om våra enklare mötes- & eventrum i Lund. I Helsingborg så har vi större och mer grandiosa konferens & eventlokaler som passar utmärkt för unika upplevelser i en kreativ miljö.

Want some more information about our conference rooms? Check them out!

The Rooftop

A large room with a view! This room has a really amazing view overlooking the Oresund Bridge.…

About this room

White

Conference, lecture or a meeting? Our white room is very flexible and can be arranged in any…

About this room

Blue

Let’s get calm and creative! This room is in many ways a classic conference room, the only…

About this room

The View

A meeting with a view Looking for a room in a private environment far away from interruptions?…

About this room

Green

Be active while making decisions. This room is perfect for your smaller meetings, and it has a nice…

About this room

Yellow

Video meeting or a smaller meeting? The yellow room gives you a boost of extra energy and…

About this room

Pink

A vibrant and joyful room! A totally ordinary meeting room, but it happens to be completely pink! The…

About this room