Select Page

Kontorshotell, coworking och skrivsbordsplatser i Lund

Nätverkande miljö, spontana möten - Lund

Coworking i Lund – tre minuter från stationen

Letar ni efter ett coworking space, kontorshotell eller kontor i Lund? På Mindpark är vi stolta över att ha ett av Lunds roligaste och mest unika coworking space och företagshotell i Lund. Belägget i centrala Lund, med endast några få minuters gångavstånd till Lunds Centralstation, är detta navet i Lunds centrala näringsliv.

Våra lokaler är i gamla hus mitt i centrala Lund, och det ger en unik charm och känsla. Vi har ansträngt oss för att bevara det som är intressant i lokalerna, och samtidigt ge det vår unika touch. Detta gör att våra kontor i Lund har en kreativ och samtidigt produktiv miljö.

Kontorshotell & kontorsplatser

När det gäller kontorsplatser har vi lite olika storlekar. Mindparks kontorshotell i Lund består av två våningar med arbetsrum, som är anpassade för att vara enmanskontor till flermanskontor. Prissättningen varierar med storlek, och enklast är det att komma hit till oss och titta på det för att få en känsla.

Flexibla skrivbordsplatser

Hos oss kan du som är intresserad något välja mellan en skrivbordsplats på vårt coworking space eller eget kontor. Vi har även flexibla lösningar för dig som endast vill sitta hos oss ibland – på dagsbasis eller bara lite då och då. När det gäller skrivbordsplatser har vi flera alternativ.

  • Fixed Desk – detta är din egna fasta arbetsplats. Du kan lämna saker framme och utsmycka den som du vill. Perfekt för dig som vill sitta i en miljö med andra men tex har en större skärm du använder, eller arbetar mycket med ritningar eller papper. Självklart är det ergonomiska stolar och bra skrivbords som du sitter vid. Du har även access när du vill, och kan komma in kvällar och helger.
  • Flex Desk – detta är för dig som inte har så stora behov av en fast plats, utan hellre vill ha en lite billigare lösning som också är smidigare. Du kan sitta på valfritt skrivbord som inte är en Fixed desk (vilket syns tydligt). Du har även tillgång till förvaringsskåp för att låsa in saker. Även här är det självklart ergonomiska sittplatser och skrivbord som gäller. Du har även 24-hour access, och kan komma in i lokalerna kvällstid och helger.
  • Multiple-day pass – detta är för dig som endast har behov ibland på visa dagar. Då har du inte access dygnet runt, utan checkar in varje gång – men betalar också endast när du är på plats. Detta är den perfekta lösningen för dig som är på resande fot och oftast på andra orter, men vill ha en bra bas när du är i Lund. Ett multiple-day pass gäller för 10 ggr, och giltigt upp till ett år.

I alla platser ingår även kaffe och möjlighet att låna mötesrum.

Få acccess till alla andra Mindparks också

Utöver att ha lyxen att kalla Mindpark i Lund sitt hem, så ger dig detta även möjlighet att jobba från våra andra Mindparks! Så behöver du ibland arbeta ifrån centrala Malmö, Helsingborg eller vårt nyöppnade coworking i Göteborg, så är detta inkluderat i priset!

Och detta gäller inte bara arbetsplats, utan även mötesrum! Så behöver du ta ett affärsmöte i någon av städerna, finns det alltid möjlighet att boka de där, precis lika enkelt som i Lund!

En kreativ och produktiv miljö

Vilken lösning på arbetsplats du än väljer, så är målet du ska känna dig som hemma hos oss. Så klart ingår även tillgång till alla event och gemenskapen i vår community när du sitter hos oss.

Letar ni efter mötesrum eller eventlokaler i centrala Lund?

Vi erbjuder också rum för möten och mindre event. Dessa rum går bra att hyra under morgonen, dagstid och till och med kvällar! Läs mer här.

Vill du veta mer om våra coworking lösningar och kontakta oss, se här.