Kontorshotell, coworking och skrivsbordsplatser i Lund

Tre minuter från stationen

Letar ni efter ett coworking space, kontorshotell eller traditionellt kontor i Lund? På Mindpark är vi stolta över att ha ett av Lunds roligaste och mest unika coworking space och företagshotell i Lund. Belägget i centrala Lund, med endast några få minuters gångavstånd till Lunds Centralstation, är detta navet i Lunds centrala näringsliv.

Våra lokaler är i gamla hus mitt i centrala Lund, och det ger en unik charm och känsla. Vi har ansträngt oss för att bevara det som är intressant i lokalerna, och samtidigt ge det vår unika touch. Detta gör att våra kontor i Lund har en kreativ och samtidigt produktiv miljö.

Vill du veta mer om coworking och kontorshotell

Kontorshotell & kontorsplatser

När det gäller kontorsplatser har vi lite olika storlekar. Mindparks kontorshotell i Lund består av två våningar med arbetsrum, som är anpassade för att vara enmanskontor till flermanskontor. Prissättningen varierar med storlek, och enklast är det att komma hit till oss och titta på det för att få en känsla.

Flexibla skrivbordsplatser

Hos oss kan du som är intresserad något välja mellan en skrivbordsplats på vårt coworking space eller eget kontor. Vi har även flexibla lösningar för dig som endast vill sitta hos oss ibland – på dagsbasis eller bara lite då och då. När det gäller skrivbordsplatser har vi flera alternativ.

I alla platser ingår även bryggkaffe (Fairtrade-märkt från Zoegas) och möjlighet att låna mötesrum.

Få acccess till alla andra Mindparks också

Utöver att ha lyxen att kalla Mindpark i Lund sitt hem, så ger dig detta även möjlighet att jobba från våra andra Mindparks! Så behöver du ibland arbeta ifrån centrala Malmö, Malmö Hyllie eller Helsingborg, så är detta inkluderat i priset!

Och detta gäller inte bara arbetsplats, utan även mötesrum! Så behöver du ta ett affärsmöte i någon av städerna, finns det alltid möjlighet att boka de där, precis lika enkelt som i Lund!

En kreativ och produktiv miljö

Vilken lösning på arbetsplats du än väljer, så är målet du ska känna dig som hemma hos oss. Så klart ingår även tillgång till alla event och gemenskapen i vår community när du sitter hos oss.

Letar ni efter mötesrum eller eventlokaler i centrala Lund?

Vi erbjuder också rum för möten och mindre event. Se mer info om detta här. Dessa rum går bra att hyra under morgonen, dagstid och till och med kvällar!

Offices

Most of our offices are suitable for companies with 1-4 people, but you also find a few bigger…

Read more

Flexible Corporate Solutions

Corporate solutions Are you interested in solutions of how you can combine coworking with your existing offices,…

Read more

Fixed Desk

With a fixed desk, you have a private desk in our coworking space. Included: Ergonomic chairs, height-adjustable desks,…

Read more

Flex Desk (Skåne)

Flex Desk (Skåne) A Flex Desk gives you the ability to change where you are seated from…

Read more

Day Desk

Day Desk If you’re looking for a place to work for a day or from time to…

Read more

Are you looking for a company that resides at Mindpark?

Search for name or keyword.

Click here for all companies