Konferens Helsingborg

Håll ditt nästa möte hos oss

Boka ditt nästa möte i en kreativ miljö i Helsingborg.

Vi vet att miljön för ett möte är A och O. Hos oss hittar du annorlunda miljö som får och kreativiteten att växa. Då våra mötesrum är väldigt olika finns här någon som passar alla tillfällen. Oavsett om du arrangerar en workshop, ett styrelsemöte, en utbildning eller ska ha ett utvecklingssamtal – på Mindpark Helsingborg hittar du mötesrummet som passar dig.

Våra konferensrum kan du hyra per timme, halvdag eller heldag. Vi hjälper dig att anpassa mötet efter dina önskemål och levererar självklart fika, lunch och dryck efter smak.

I den anrika Tretornfabriken, nära Helsingborgs centralstation.

I den anrika Tretornfabriken ligger Mindpark Helsingborg. I fabriken finns en unik och pulserande miljö av med företag inom tech, science samt Lunds Universitet, Campus Helsingborg. Att nå oss från Helsingborgs centralstation tar endast 6 minuters promenad.

Mat för hjärnan.

För att hjärnan ska kunna fatta kloka beslut behövs energi och hos oss hjälper vi gärna till med både frukost, lunch och en nyttig fika. Vår förtäring är vegetarisk som standard och vårt kaffe är fairtrade. Det är en del i vårt arbete att skapa en lite bättre värld.

Skicka en bokningsförfrågan till Mindpark Helsingborg

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan på ett eller flera av våra konferensrum. Vår reception besvarar den inom kort.

Det här säger våra gäster

”Helsingborgs stad har vid ett antal tillfällen arrangerat konferenser vid Mindpark. Upplevelsen är att Mindpark kan erbjuda goda förutsättningar och stora möjligheter för genomförande av lyckade arrangemang. Den serviceinriktade personalen tillsammans med lokalmöjligheterna, som kan anpassas till ändamålen, grundlägger för ett bra konferensresultat.”

– Palle Lundberg, Stadsdirektör Helsingborgs stad

”För oss på Competensum är Mindpark det självklara valet för våra möten och konferenser. Den flexibilitet som Mindpark erbjuder är guld värd för oss. Miljön man möts av på Mindpark bidrar till kreativitet och skapar positiv stämning –  det är ett extra plus”

– Ann-Sofi Aru, VD Competensum

”Våra behov av mötesformer varierar. Ibland behöver vi ett mindre rum för enskilda samtal. Andra gånger har vi gruppaktiviteter för 10-20 personer. Någon gång varje år samlar vi upp emot 50 personer och då finns E7, ett av Helsingborgs trevligaste rum med en fantastisk utsikt över Öresund. På Mindpark samlar vi våra  interna och externa samverkansparters. Mindparks konferensservice ger oss möjligheten att boka både rum, kaffe och lunch på samma ställe.”

– Karin Herron, Förbundschef Samordningsförbundet Helsingborg