Järntorget

Här erbjuder vi arbetsplatser med full service i form av kontor, skrivbord och öppna loungeytor. Med ett café på bottenvåningen som serverar frukost, kaffe, lättare luncher och en och annan after work har du allt du behöver.

Kontor på Mindpark Järntorget

Letar du efter en smidig arbetsplats med full service där du kan fokusera på att göra din grej? Då behöver du inte leta längre! Beläget i de nya Brick studios på Järntorget är Mindpark platsen att vara på. Vi erbjuder kontor och skrivbord, för såväl mindre företag som enmansföretag och entreprenörer. Träffa inspirerande människor, företag och dela idéer.

Coworking Järntorget

Hos oss kan du hyra skrivbord eller sitta i vår härliga lounge och jobba. Coworking har aldrig varit enklare – dessutom bästa möjliga service. Allt för att du ska trivas och få bästa förutsättningar att göra din grej.

Konferens och mötesrum på Mindpark Järntorget

Letar du konferens-och mötesrum på bästa läge i Göteborg? På Mindpark Järntorget finns lokaler för alla behov och önskemål – små eller stora sammankomster, seminarier, nätverksträff eller årets konferens. Med full service från bokning till vår sista kopp kaffe tillsammans ser vi till att du får en fantastisk upplevelse.

Hitta hit

Mindpark Järntorget ligger några minuters promenad från Järntorget. Med andra ord är det enkelt och smidigt att ta sig hit.

sv_SESwedish