Konferens Göteborg City

Boka mötes-och konferensrum i centrala Göteborg

Boka konferens på Mindpark city i Göteborg

Välkommen till Mindpark Göteborg City – ett av våra två workspace’s i Göteborg. Här finns fem mötesrum i olika storlekar och med olika förutsättningar för lyckade möten och konferenser. Enbart några minuters promenad från Göteborgs centralstation innebär ett oslagbart läge både när det gäller kollektivtrafik och närheten till stadens puls. Vår dynamiska miljö kommer garanterat bidra till ett mer kreativt och inspirerande möte! Självklart erbjuder vi bästa möjliga service i form av vårt grymma team på plats samt teknisk utrustning, inspirerande lokaler och all nödvändig teknik. Här kan ni vara upp till 200 personer och vår mysiga innergård ger det där lilla extra till ditt möte.

Event Space
1-200 Personer

I vår eventyta kan vi hjälpa dig att arrangera allt från föreläsningar och nätverksträffar till utställningar, after works och företagsaktiviteter. Hör av dig med din idé eller låt oss komma på något tillsammans!

Pris enligt offert

 

Boka >>

Impress
1-108 Personer

Dags att imponera? Detta rymliga mötesrum är perfekt för just det! Du samlar dina medarbetare och sätter agendan – vi ser till att du får en fantastisk mötesupplevelse.

Heldag 12 000 kr | Halvdag 7 000 kr
 1 800 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Shine
1-50 Personer

Ett riktigt bra mötesrum med massor av utrymme att glänsa på. Perfekt för större möten, workshops eller nätverksträffar. Eller varför inte boka in den årliga kick off:en

Heldag 8 200 kr | Halvdag 6 000 kr
 1 600 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Outside the Box
1-42 Personer

Ett perfekt mötesrum med flexibel möblering som anpassas efter dina önskemål. Här finns alla möjligheter att skapa förutsättningar att tänka utanför boxen.

Heldag 7 200 kr | Halvdag 5 000 kr
 1 500 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Champagne
1-16 Personer

Ett mysigt och avskilt konferensrum perfekt för styrelsemöten eller tillfällen då du behöver jobba ostört. Och vem vet, kanske avslutar ni dagen med något bubbligt i glaset?

Heldag 5 600 kr | Halvdag 4 000 kr
 1 200 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Make it Happen
1-12 Personer

Ett inspirerande rum perfekt för möten med en tydlig agenda. Håll en workshop, bjud in till brainstorming eller skapa en mötesplats för samtal.

Heldag 4 100 kr | Halvdag 2 500 kr
700 kr/h
alla priser ex moms

Boka >>

Konferens- och mötesrum mitt i centrala Göteborg

På Mindpark Göteborg City får du alltid bästa möjliga service – från bokning till genomförande av ert möte eller er konferens. Hos oss får ni inte bara ett riktigt bra läge i centrala Göteborg, ni får också nya, fräscha och inspirerande lokaler med flexibiliteten att anpassas efter era behov och önskemål. Boka ditt nästa möte i Göteborg hos oss på Mindpark! 

Hittar du inte helt det du söker – kolla gärna in våra andra Mindparks i Göteborg och vårt konferensutbud där. 

Boka inspirerande konferensrum i Göteborg

Boka inspirerande konferensrum i Göteborg

Boka inspirerande konferensrum i Göteborg

Boka inspirerande konferensrum i Göteborg

Boka visning på något av våra Workspace

 – Mindpark – 

Är du nyfiken på Mindpark? Du kan så klart läsa dig till det mesta om oss här, men det där lilla extra som gör Mindpark till södra Sveriges vänligaste workspace och community upplevs bäst live. 

Hör av dig på knappen här under så bokar vi in en kaffe och visar dig varför du ska välja Mindpark.

“Stora fräscha lokaler med en bred teknisk uppsättning. Läget i Lund är perfekt för att hinna få en känsla av staden under tiden. Lokalerna är fräscha och väl anpassade både för det stora och lilla mötet. Ett stort plus är att det finns mängder av telefonbås, så möjligheterna för att snabbt möte mitt i konferensen är goda. Dessutom är fikat dunder!”

Kuratorskollegiet

“Mindpark är en kreativ, spännande och välkomnande miljö för våra konferenser. Vi får alltid ett väldigt bra bemötande av personalen som tillmötesgår våra behov. Den öppna ytan är väldigt användbar för gruppdiskussioner samt för fika och lunch. Mindpark i Helsingborg är verkligen en unik plats!”

Anna Rydberg, projektledare Familjen Helsingborg

”För att fullt ut kunna fokusera på en speciell uppgift och koppla ifrån det dagliga arbetet är det mycket god hjälp att ibland vara offsite. Vi brukar använda Mindpark för att det är enkelt och de ordnar allt vi behöver på ett och samma ställe. Trevliga lokaler, utrustning för presentationer och både fika och lunch.”

Timmy Hammenhag, BorgWarnerSweden AB

sv_SESwedish