Melodifestivalen har nyligen dragit igång och nedräkningen till Eurovision lika så! Vi har blivit stolt partner till Marknadsföreningen i Malmö (MiM) som höll sin första frukostklubb hos oss den 26 januari, och kan ni gissa vad det handlade om? – Eurovision, såklart! Malmö är för tredje gången värd för världens största musiktävling och under frukosten berättade Karin Karlsson (övergripande projektledare för Malmö stads ansvar) om hur stadens visioner och event kommer att se ut under maj då Eurovision hålls. Frukostklubben fick också lyssna till Anna-Maria Havskogen, som har jobbat med Melodifestivalen och Eurovision för SVT många gånger. Denna säsong är hon kommunikations- och pressansvarig för Melodifestivalen samt Head of Media för Team Sweden i Eurovision.

Är du också intresserad av att synas tillsammans med oss? Hör av dig till sanna@mindpark.se

sv_SESwedish