Mindpark förbereder nu för sin tredje etablering i Göteborgsområdet! Mindpark Järntorget har snart fyllt sina kontor med coworkers och Mindpark Göteborg City får sina första möbler till coworking-delen denna vecka. Nästa steg i tillväxtetappen är Mindpark Mölndal, där Mindpark flyttar in i det så kallade MiMo-huset som ligger vid ett utmärkt läge intill Mölndal station med en fantastisk utsikt. Mindpark är ett workspace med kontorshotell, kontor, coworking, café och konferens som nu även öppnar i Mölndal. Bygget är just nu i full gång och kommer stå klart för inflyttning under 2024 – men redan nu kan du boka en förhandsvisning! Den 28 november kommer vår regionsansvariga, Sofie Nilsson, ge en exklusiv rundtur i huset.

För att boka en visning den 28 november, kontakta Sofie på sofie@mindpark.se.

Vill du veta mer om oss? Se vår Vd, Sanna Ekström, prata om Mindpark och varför vi valde att öppna i Mölndal här.  Intresserad av kontor i Göteborgs centrum? Kika in på våra platser på Järntorget och Göteborg Central.

sv_SESwedish