Select Page

Vi på Mindpark har en kärlek för att testa nya saker. Så när Corona kom, och vi hade flera bolag som arbetat hemma mycket, föddes ett nytt koncept – att inte hyra ett kontor på heltid, utan att hyra det endast några dagar i veckan.

Detta för att vissa företag märkte att jobba mycket hemifrån fungerade oväntat bra. Speciellt företag med mycket utvecklingsarbete, var detta något som fungerade. Att då ha ett kontor på heltid kändes onödigt för dem. Så idén föddes om att dela kontor.

Då vi alltid varit öppna för att testa saker, både nya produkter och koncept, kändes detta som en självklarhet att testa. Vi har sagt vi testar detta initialt på Mindpark i Hyllie och Malmö City. Men har även möjliggjort att visa intresse för Mindpark i Helsingborg eller Lund.

Vill du veta mer eller anmäla intresse? Anmäl intresse nedan, eller läs mer på: FlexOffice

Intresseanmälan

powered by Typeform

Vi har, som alltid, fortsatt möjlighet för helt egna privata kontor och för skrivbordsplatser. Vi har även möjlighet att erbjuda flexibla skribordsplatser, som flexdesk och på dagsbasis, och det vi kallar för Multiple Day Pass.

Bara hör av dig om du vill veta mer eller har frågor! karsten@mindpark.se