Select Page

Malmö Hyllie

Mitt i det bubblande affärsdistriktet Hyllie hittar du Mindpark Hyllie – med närhet till både Malmö och Öresundsregionen är det ett oslagbart läge för dig och ditt företag. Här finns flexibla kontorslösningar, flexplatser, konferens-och mötesrum samt loungeytor och café. Med andra ord alla möjligheter för en riktigt bra arbetsplats.

Kontor på Mindpark Malmö Hyllie

På Mindpark Hyllie får du kontor på bästa möjliga läge. Enkelt och smidigt att ta sig hit och mitt i det bubblande affärsområdet som sätter dig mitt i den spännande Öresundsregionen. Full service och flexibla lösningar gör Mindpark Hyllie till ett självklart val för dig som vill ha en smidig och funktionell kontorslösning.

Coworking Mindpark Malmö Hyllie

Mindpark Malmö Hyllie erbjuder flexibla lösningar för dig som vill ha en bra arbetsplats med full service, men inte ett eget kontor. Hos oss blir du del av ett stort community som inte bara är ett härligt socialt sammanhang utan också faktiska möjligheter till nya affärer och idéer.

Konferens och mötesrum Mindpark Malmö Hyllie

På Mindpark Hyllie finns utmärkta konferens-och mötesmöjligheter. Med fräscha och funktionella lokaler i olika storlekar finns förutsättningar för allt från workshops, föreläsningar, stora konferenser och mingel. Dessutom finns inte mindre än två takterrasser med magisk utsikt – perfekt för after work eller kick off.

Hitta hit

Mindpark Malmö Hyllie ligger några minuters promenad från Hyllie tågstation. Med andra ord är det enkelt och smidigt att ta sig hit med både buss, tåg och bil.