Select Page

Nu börjar det närma sig. I början på detta året skrev vi avtal med att etablera en plats till, som kommer vara även den i Malmö. Men istället för Hyllie blir denna plats i centrala Malmö – och ingen annan stans än i landmärket Slagthuset.

Denna plats, som precis som alla våra andra platser, blir unik på sitt egna sätt. Här har vi ett samarbete med Goto10, som drivs av Internetstiftelsen, som möjliggör massa spännande evenemang och möten. Det blir även en stornärvaro av teknikbolag – tillsammans med oss flyttar även IT-bolaget Softhouse in i huset.

Platsen kommer dock, som på våra andra Mindparks, ha både café, mötesrum, eventlokaler och så klart kontor och flexibla arbetsplatser.

Vill du veta mer, så kolla in: Mindpark Malmö City, eller maila oss för mer information: sabina@mindpark.se