Malmö City

Mitt i centrala Malmö hittar du Mindpark Malmö city. Förutom att det innebär att det är väldigt smidigt att ta sig hit innebär det också att du har nära till allt Malmö erbjuder. Med magisk utsikt över Malmö, fräscha lokaler, flexibla lösningar och full service får du en riktigt bra arbetsplats hos oss på Mindpark Malmö city.

Kontor på Mindpark City

Vill du ha kontor i centrala Malmö har du kommit helt rätt! På Mindpark Malmö city kan du hyra kontor i olika storlekar och hos oss får du alltid bästa möjliga service och flexibilitet så att vi kan växa och utvecklas tillsammans.

Coworking Mindpark Malmö city

Mindpark Malmö city erbjuder flexibla arbetsplatser för dig som vill ha ett sammanhang och en funktionell arbetsplats men inte ett eget kontor. Vårt community är stort och innebär att du blir del av ett stort nätverk med härliga människor och nya möjligheter.

Konferens och mötesrum på
Mindpark City

På Mindpark Malmö city kan du boka mötes-och konferensrum för upp till 13 personer. Med full service från bokning till vår sista kopp kaffe tillsammans ser vi till att du får en fantastisk upplevelse.

Hitta hit

Mindpark Malmö city ligger några minuters promenad från Malmö centralstation. Med andra ord är det enkelt och smidigt att ta sig hit med både buss, tåg och bil.