Select Page

Mindpark finns sedan tidigare i Helsingborg, Malmö Hyllie och Lund och blev utnämnda till ”Best Coworking Space in the Nordics” under hösten. Nu expanderar konceptet vidare och öppnar i Slagthuset, Nyhamnen i Malmö tillsammans med Internetstiftelsen

Internetstiftelsen driver sedan tidigare mötesplatsen Goto 10 i Stockholm och öppnar nu sin andra mötesplats för internetinnovation. Goto 10 har varit framgångsrikt i Stockholm med över 10 000 medlemmar och 1 000 genomförda evenemang sedan starten i maj 2017. Därför tar Internetstiftelsen nu klivet att flytta framgångskonceptet till en helt ny stad, Malmö.

På Goto 10 finns en arbetslounge där medlemmar kan sitta och arbeta. Här finns mötes- och telefonrum samt lokalytor för att hålla egna evenemang. Det finns utrustning för de som vill podda eller göra 3D-utskrifter. Att vistas och utnyttja lokalerna är kostnadsfritt, allt som krävs är att man registrerar sig som medlem. 

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Internetstiftelsen och Goto10 då våra erbjudanden kompletterar varandra väldigt tydligt. Målet är att tillsammans skapa en vibrerande hub för människor, idéer och kunskapsutbyte, säger Sanna Kahlström, delägare i Mindpark och ansvarig för företagets expansion.

Förutom coworking kommer Mindpark även erbjuda konferens- och möteslokaler, café, reception och event.

– Vi vill vara en mötesplats som skapar förutsättningar för dig att formulera dina idéer, och vi erbjuder en plats med ett nätverk och kunskap som bidrar till att fler idéer prövas och tar nästa steg. Vi tror att när människor från olika bakgrund och med olika kunskaper möts så kan idéer växa, säger Jannike Tillå, affärsområdes- och kommunikationschef Internetstiftelsen.