Select Page

Mindpark Malmö söker just nu en kock som kan arbeta extra vid behov. Du kommer att arbeta med att laga mat till vår bistro.

En perfekt tjänst för dig som arbetar deltid, kvällar eller helger och vill arbeta extra vid behov, främst dagtid på vardagar.

Din arbetsroll
Du är bra på att ta ansvar och att planera. Dina primära arbetsuppgifter är att arbeta i den dagliga driften i köket med att förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat. Du håller köket rent, diskar och hanterar alla livsmedel på ett hygieniskt sätt samt sköter egenkontroll.
Vid behov innefattar ditt arbete även inventering och inköp. Arbetsuppgifterna kommer variera med dagen och där behovet uppstår.

Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt som ger ordning och möjlighet att arbeta i högt tempo under lunchservering. Du har god simultanförmåga och är även bekväm med att arbeta som ensam kock i köket där du hanterar minimum tre rätter under lunchserveringen.
Vår bistro erbjuder vegetarisk mat samt fisk och skaldjur.

Utbildning
Du har flera års erfarenhet från arbete i kök, ytterligare utbildning är meriterande.

Dina egenskaper
Du har förmågan att arbeta självständigt men samarbetar också väl med andra människor och är serviceinriktad. Det är viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo, är stresstålig och har lätt för att kommunicera. Du har förmåga att hålla ordning och göra flera saker samtidigt. Du trivs med att ta ansvar, egna initiativ och är inte rädd för att ta i där det behövs.

Känner du igen dig?
Vi ser att denna tjänsten är perfekt för dig som arbetar deltid, kvällar eller helger och vill arbeta extra vid behov, främst dagtid på vardagar. En stor merit är om du är flexibel och kan hoppa in extra med kort varsel, till och med samma dag. Behovet kommer att uppstå när ordinarie personal är sjuk eller annan frånvaro samt vid högre beläggning i bistron till följd av bokade konferenser, catering etc.

Praktikaliteter
Arbetstider: Dagtid, men kvällar och helger kan förekomma.
Omfattning: Vid behov. Dock minst 2 fasta dagar i månaden.
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Start: Snarast
Lön: Enligt överenskommelse
Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vad vi kan erbjuda dig?
Mindpark Malmö är en kreativ coworking space beläget i den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Vårt mission är att vara en unik mötesplats där vi skapar förutsättningar för människor och företag att inspireras, vara kreativa och utvecklas. Vi är hem åt både små och stora företag, härliga event och inspirerande möten. Mindpark består av ett kontorshotell på 24 kontor, sju konferens- och möteslokaler samt en bistro med lunchservering. Vår vision är att vara Skånes främsta mötesplats och det självklara valet för den medvetna kunden. Vi vill att vår verksamhet ska genomsyra hög kvalité  och service samt ett mer grönt och hållbart tänk.

I vårt team ställer vi upp för varandra och i verksamheten där det behövs. Tillsammans vill vi ha kul på jobbet. Vi är prestigelösa, engagerade och har en familjär stämning.

Våra ordinarie öppettider är dagtid under vardagar men bokade kvällsaktiviteter förekommer.

Ansökan
Skickas till e-postadress: thereze@mindpark.se, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Thereze Woge på 0707-98 44 48.

Välkommen med din ansökan!