Select Page

UPPDATERING: Denna roll är nu tillsatt

Mindpark Malmö söker just nu ett antal medarbetare som kan arbeta extra vid behov. Du kommer att arbeta både i vår bistro och reception.

En perfekt tjänst för dig som studerar eller arbetar deltid och vill jobba extra vid behov, främst dagtid.

Din arbetsroll
Du arbetar i den dagliga driften i vår bistro och reception där du träffar människor och sprider trivsel. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att ta emot besökare, finnas till hands för våra coworkers, stå i kassan, servering, plock, disk och barista samt stödja köket vid behov. Det kan i perioder under dagen när det är lugnare i bistron även innebära en del arbetsuppgifter kopplade till vår reception och vår konferensanläggning. Arbetsuppgifterna kommer variera med dagen och där behovet uppstår.

Dina egenskaper
Du har känsla för god service samt ser en ära i att ge kunder bästa möjliga service. Du ser din betydelse i nöjda gäster och får dem att gå hem med ett leende. Som person ser vi att du har en god social förmåga, är självgående och ansvarstagande. Det är viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo, är stresstålig och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att hålla ordning och uppsikt över flera saker samtidigt. Du trivs med att ta ansvar, egna initiativ och är inte rädd för att ta i där det behövs.

Känner du igen dig?
Vi ser att denna tjänsten är perfekt för dig som studerar eller arbetar deltid och vill jobba extra vid behov. En stor merit är om du är flexibel och kan hoppa in extra med kort varsel, till och med samma dag.

Grundliga servering- eller baristakunskaper och erfarenhet från liknande arbetsplatser är meriterande, dock inget krav.

Praktikaliteter
Arbetstider: Dagtid, men kvällar och helger kan förekomma.
Omfattning: Vid behov. Dock minst 2-4 fasta dagar i månaden.
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Start: Snarast
Lön: Enligt överenskommelse
Du talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska.

Vad vi kan erbjuda dig?
Mindpark Malmö är en kreativ coworking space beläget i den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Vårt mission är att vara en unik mötesplats där vi skapar förutsättningar för människor och företag att inspireras, vara kreativa och utvecklas. Vi är hem åt både små och stora företag, härliga event och inspirerande möten. Mindpark består av ett kontorshotell på 24 kontor, sju konferens- och möteslokaler samt en bistro med lunchservering. Vår vision är att vara Skånes främsta mötesplats och det självklara valet för den medvetna kunden. Vi vill att vår verksamhet ska genomsyra hög kvalité  och service samt ett mer grönt och hållbart tänk.

I vårt team ställer vi upp för varandra och i verksamheten där det behövs. Tillsammans vill vi ha kul på jobbet. Vi är prestigelösa, engagerade och har en familjär stämning.

Våra ordinarie öppettider är dagtid under vardagar men bokade kvällsaktiviteter förekommer.

Ansökan
Skickas till e-postadress: thereze@mindpark.se, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Thereze Woge på 0707-98 44 48.

Välkommen med din ansökan!