Friday 14/2/20, 11:52

How colour affects our mood!

We decided to upgrade our rooms with some lovely colours!

Are you planning a creative workshop or an inspirational lecture? Or are you in the starting pits of a new project that requires concentration and productivity? At Mindpark Helsingborg you’ll find the perfect meeting room for you no matter what!

Sometime during this fall, we decided to bring some colours to our meeting rooms. Why you might ask. It is said that different colours affect how we think, feel and act and we always want you to have the best experience while you are at ours. Are you curious to know why we have chosen the colours we have chosen? Keep on reading!

The Studio has turned totally purple! Purple is the colour of creativity and is said to symbolize mysticism, royalty and rarity. So if you want creativity to flow then the Studio seems like the perfect room for you! 

For Förhandlingsrummet we chose the colour blue. Different shades of blue create calm, peace and tranquillity. When people are calm, they tend to focus more, which leads to increased productivity. So if you have a deadline Förhandlingsrummet might be a good fit for you! 

Who doesn’t feel happy around the colour yellow? We sure do and that colour was our easiest choice. That’s why Beslutrummet now is totally yellow. The colour is said to sharpen our memory and mind. Yellow makes one more creative and talkative. It also strengthens concentration. We say this will make Beslutsrummet perfect for smaller workshops, among other things of course. 

We will keep the green tones in Parkrummet. A room called “Parkrummet” can’t be anything other than green, right? The colour of green creates harmony. As it has both a calming and refreshing effect it makes tired eyes more alert and therefore gets us more focused. So if you have a late afternoon meeting, Parkrummet might be just the right choice for you.

If you need help planning your next meeting, we are happy to help. Please come by for some coffee and take a look at our colourful rooms! 

Contact helsingborg@mindpark.se and check out the rest of our rooms here.


Hur färg påverkar vårt humör! 

Ska du hålla i en kreativ workshop eller en inspirationsföreläsning? Eller ska ni kanske komma igång med ett nytt projekt som kräver koncentration och produktivitetet? Vi har det perfekta mötesrummet för er oavsett vad! 

Någon gång under hösten bestämde vi oss för att få in lite mer färg i våra mötesrum! Varför kanske ni undrar? Det sägs att olika färger påverkar hur vi känner och tänker. Dessutom vill vi alltid att ni ska få den bästa upplevelsen hos oss. Är ni nyfikna på att veta varför vi har valt de färger vi valt? Fortsätt läsa.

Studion har blivit lila! Lila är kreativitetens färg och sägs symbolisera mystik, kunglighet och sällsynthet. Studion är alltså perfekt om ni vill att kreativiteten ska flöda! 

I Förhandlingsrummet har vi valt färgen blå. Blåa nyanser skapar lugn, frid och stillhet. Det sägs att människor blir mer produktiva i ett rum som är blått. När människor är lugna tenderar de att fokusera mer vilket leder till ökad produktivitet. 

Vem blir inte glad av färgen gul? Det blir iallafall vi och därför är numera Beslutsrummet gult från golv till tak! Den gula färgen sägs skärpa vårt minne och tänkande. Gult får en att bli mer kreativ och pratsam, det stärker även koncentrationen. Detta gör Beslutsrummet perfekt för t.ex en workshop med en liten grupp.

I Parkrummet har vi valt att behålla de gröna tonerna – och detta rum kan väl inte vara något annat än grönt? Grönt skapar harmoni och våra trötta ögon mår som bäst i denna färg då den både har en lugnande och uppfriskande effekt som gör oss mer fokuserade. Har du ett sent eftermiddagsmöte? Då kanske Parkrummet är det bästa valet för dig? 

Behöver ni hjälp med att planera ert nästa möte så hjälper vi er gärna att skräddarsy ett bra upplägg. Kom förbi så bjuder vi på kaffe och visar er runt i våra färgglada mötesrum!

Kontakta oss på helsingborg@mindpark.se och ta en titt på våra resterande mötesrum här.