Select Page

Helsingborg

Mindpark Helsingborg var ett av Sveriges första coworkingspace – vi har med andra ord lång erfarenhet av att skapa gemenskap och få människor att mötas. Vårt workspace i Helsingborg erbjuder 3000 kvm, coworking, konferens- och mötesrum. Sist men inte minst hittar du ett brett och bubblande community som ger det där lilla extra till din arbetsdag.

 

 

Kontor på Mindpark Helsingborg

På Mindpark Helsingborg finns kontor i alla storlekar, alltid med full service och stor flexibilitet. Vill du ha en smidig kontorslösning utan långa avtalstider där allt det praktiska ingår är du på rätt plats.

Coworking Mindpark Helsingborg

Med ett av södra Sveriges största community ger Mindparks coworking många fördelar. Förutom de rent praktiska i form av flexibla skrivbordsplatser och allt nödvändigt som ingår blir du alltså del av en stor gemenskap som innebär både nya bekantskaper och affärsmöjligheter.

Konferens-och mötesrum på Mindpark Helsingborg

På Mindpark Helsingborg finns utmärkta konferens-och mötesrum och vi kan hjälpa dig att arrangera allt från föreläsningar till nätverksträffar, utställningar, after works och företagsaktiviteter. Med flexibla och öppna ytor som tar upp till 250 personer finns alla möjligheter – hittills har vi haft allt från modevisningar, bokreleaser med liveband och IT-pubar till företagsmiddagar, hackathons och standup. Bara fantasin sätter gränserna!

Hitta hit

Mindpark Helsingborg ligger på campusområdet i Helsingborg, alltså enbart en kort promenad från Helsingborgs tågstation. Du tar dig hit smidigt med kollektivtrafik och kör du bil finns en stor parkering på andra sidan gatan. Enklare blir det inte!