Tuesday 2/11/21, 16:07

Bli en del av teamet på Mindpark Hyllie – vi söker servicemedarbetare

Servicemedarbetare Mindpark Hyllie

Vi söker en servicemedarbetare med bakgrund inom restaurang- och cafébranschen till vårt team på Mindpark i Hyllie. Du har god initiativförmåga, ett öga för detaljer och är självgående. Tjänsten är mestadels dagtid och du har möjlighet att vara med och utveckla verksamheten i bistron. Det är ett socialt arbete i en kreativ miljö och här händer det ständigt roliga och nya saker! 

Mindpark har flera coworking spaces i Skåne, och har bland annat utsetts till Nordens bästa coworking space 2019. Verksamheten på Mindpark i Hyllie består av bistro, event och konferens samt coworking. Samtliga delar ställer höga krav på service och tillgänglighet. I vår bistro serverar vi lunch måndag till fredag samt ett noga utvalt frukost-och fikasortiment. Konferens-och eventdelen innebär bland annat att vi är värdar för konferenser och event på allt från 3–100 personer, där vi levererar både mat och service.

Du har en bakgrund inom restaurang- och cafébranschen. Tjänsten som kräver att du är självständig, bekväm i att möta människor, är ansvarsfull och utåtriktad samt att du tycker det är roligt att arbeta i en miljö med mycket liv och rörelse. I ditt arbete är du framför allt delaktig i den dagliga driften av våra verksamhetsdelar. Bland annat i form av se till att arbetet med både våra luncher och övrig mat, catering och events flyter på. Du hjälper även till i kassan, gör baristakaffe och preppar inför konferenser. Du är ansiktet utåt för konferensgäster, hyresgäster och andra besökare. Du ser vad som behöver göras och känner dig trygg kring hantering av livsmedel. Vi är ett litet team som arbetar tätt och lägger stor vikt vid att samarbeta och hjälpa varandra, och det finns en förståelse för att alla bidrar med sina respektive kunskaper för att driva verksamheten framåt.

Vem är du?

– Du har arbetsbakgrund inom café och restaurang

– Du är bekväm med att möta människor

– Du har lätt för att strukturera upp ditt eget arbete

– Du tycker det är roligt att ge bästa möjliga service till din omgivning

– Du är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera

– Du bidrar med energi och glädje på din arbetsplats

– Du är social och får energi från mötet med andra människor

– Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ

– Du är ödmjuk 

Vad vi erbjuder dig

  • En arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt där vi strävar efter ha kul på jobbet! 
  • Du blir del av en flexibel organisation i ständig förändring – där du också får bidra till riktningen framåt. 
  • Vi är prestigelösa och ställer upp för varandra. 
  • Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där människor mår bra och där entreprenörer, doers och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer. 
  • Vår bistro har fokus på hälsosam mat för både människa och klimat, och fastigheten vi befinner oss i är Sveriges första WELL-certifierade hus som bidrar ytterligare till det hållbarhetsfokus som genomsyrar vår verksamhet.

Anställningsomfattning

Heltid, med arbetstid till största del förlagd mellan 8.00–17.00.

Vill du bli en del av vårt härliga team på Mindpark Hyllie? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag! Mejla cv och personligt brev till emelie@mindpark.se Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Emelie Andersson. Sista ansökningsdag är 2021-12-15, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


En härlig bild från konferens malmö lokaler som vi erbjuder