Monday 16/8/21, 14:08

Platsannons: Bistro- och restaurangmedarbetare Mindpark Malmö Hyllie

Vi växlar upp inför hösten och söker därför en bistro-och restaurangmedarbetare till vårt härliga team på Mindpark Hyllie. Mindpark har flera coworking spaces i Skåne, och har bland annat utsetts till Nordens bästa coworking space 2019. Mindpark Hyllie står inför spännande möjligheter i höst och söker dig som vill vara med på den resan. Vill du ha ett socialt och inspirerande arbete i ett kreativt kök ska du fortsätta läsa!

Vi är väldigt stolta över vår bistro och maten vi serverar där. Vår meny består alltid av innovativa och klimatsmarta rätter som lagas med stor passion. Vi serverar vår fantastiska lunch till coworkers, konferensgäster och så klart alla som vill äta en vällagad och välsmakande lunch. Vi har även mackor, frukost, hälsosamma snacks och riktigt gott kaffe i vårt utbud. Vår bistro är öppen mellan 8.00–16.30 måndag till fredag, kvällsöppet förekommer då och då. Det innebär att dina arbetstider mestadels är förlagda till dagtid måndag till fredag men att viss kvällstid kan förekomma.

Under hösten växlar vi upp och utvecklar vår bistro och det vi erbjuder till våra coworkers och konferensgäster genom nya koncept och events. Du kommer tillsammans med vår köksansvariga vara med när vi tar nästa steg och gör vår bistro till den bästa i Malmö! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att bistå vår köksansvarige med enklare matlagning såsom sallader, mackor och snacks. Dessutom kommer du vara delaktiga i den dagliga driften i form av att ta kassan, göra kaffe, preppa inför konferenser och se till att arbetet med både våra luncher och övrig mat, catering och events flyter på.

Som bistro-och restaurangmedarbetare blir du också ansiktet utåt för konferensgäster, hyresgäster och andra besökare. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är serviceminded, lösningsfokuserad och initiativtagande. Vi ser gärna att du har intresse för mat generellt och mat och framför allt mat som är klimatsmart, samt att du har arbetserfarenhet från café och/eller restaurang. Vi söker en ansvarsfull och utåtriktad person som trivs med att arbeta i en miljö med mycket liv och rörelse. Du är ambitiös, flexibel, noggrann och strukturerad samtidigt som du är ödmjuk och trivs med att vara social på ditt arbete.

För att göra ett bra jobb och trivas som bistro- och restaurangmedarbetare hos oss krävs utöver meriter från kök/restaurang/café även social kompetens, en positiv inställning samt viljan att skapa bästa möjliga upplevelse både för medarbetare på plats men även för våra coworkers och andra gäster hos oss på Mindpark i Hyllie.


Vem är du?
– Du är bekväm i kök och med enklare matlagning
– Du har ett matintresse, framför allt vegetarisk mat
– Du levererar alltid högsta möjliga service till din omgivning
– Du är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
– Du ger energi och glädje till dina medmänniskor
– Du är social och får energi från mötet med andra människor
– Du trivs med att ta ansvar och är inte rädd för att ta egna initiativ
– Du är prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs för stunden

Vad vi kan erbjuda dig
Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt och vi vill ha kul på jobbet! Du får vara del av en flexibel organisation i ständig förändring. Du får bidra och uppmuntra till förändring. Vi är prestigelösa, vi ställer upp för varandra och i verksamheten där det behövs.

Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där människor mår bra och där entreprenörer, doers och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer. Vår bistro har ett fokus på hälsa eftersom fastigheten vi befinner oss i är Sveriges första WELL-certifierade hus. Tillsammans med vår kock får du vara med och utforma matutbudet, vara kreativ och prova nya saker. Mindpark har tre olika verksamhetsområden: bistro och reception, konferenser samt Coworking space. Just nu händer det mycket i vår verksamhet och vi satsar på att bistron samt konferensanläggningen ska växa – och du får möjlighet att vara med och bidra under resan!

Anställningsomfattning
Allmän visstidsanställning om minst 50% med start september/oktober.

Vill du bli en del av vårt härliga team på Mindpark Hyllie? Skicka din ansökan till emelie@mindpark.se, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår verksamhetsansvariga Emelie Andersson på emelie@mindpark.se. Sista ansökningsdag är 2021-09-05

Varmt välkommen med din ansökan!

En härlig bild från konferens malmö lokaler som vi erbjuder