Select Page

Mindpark i Malmö söker just nu en matintresserad kock eller kallskänka samt konferensvärd med stor känsla för service, som kan börja arbeta omgående.

Du kommer främst att ha två stycken arbetsområden hos oss. I den dagliga driften i bistron och i köket tillsammans med vår andra kock samt i vår konferensanläggning. 

Dina arbetsuppgifter är att stödja köket under lunch, kallskänk, ta fram konferensmenyer och vara konferensvärd. Du ansvarar för att ge våra konferensgäster bästa service och ta hand om dessa från det att de bokar konferens hos oss, tills dess att konferensen är genomförd och du följer upp deras besök. Du ansvarar för att ta emot konferensbokningar, lämna offerter, planera och förbereda inför kommande konferenser, ställa i ordning konferensrum och ta emot konferensgäster. Du har ett sinna för mat och gillar ett att ta fram utbud som kunder uppskattar. Du gillar att träffa människor, skapa trivsel och att ge gäster det där lilla extra som gör att de får en fin upplevelse hos oss.
Arbetsuppgifterna kommer variera med dagen och där behovet uppstår. 

Idag ser vi att det är en och samma person för denna rollen, men det behöver nödvändigtvis inte vara så. Är du grym på att skapa läckerheter i köket men känner dig osäker på att lämna konferensofferter? Eller tvärtom, brinner du för att ta hand om konferensgäster och gillar administrativt arbete? Skicka din ansökan till oss. Vi söker drivna personer som vill vara med och utveckla både sig själva och vår verksamhet.

Känner du igen dig?
– Du ser din betydelse i nöjda gäster och får dem att gå hem med ett leende.
– Du har känsla för god service och ser en ära i att ge våra kunder bästa möjliga service.
– Du har förmåga att hålla ordning och uppsikt över flera saker samtidigt.
– Du är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera.
– Du har en god organisatorisk förmåga, är noggrann och har ett öga för detaljer.
– Du har ett stort intresse för mat, gärna vegetarisk mat, samt att kunder får mat som lockar ögat. Du ser en tjusning i att få vara kreativ och hitta på nya tillbehör/rätter på menyn som väcker nyfikenhet.
– Du trivs med att ta ansvar, egna initiativ och är inte rädd för att ta i där det behövs.
– Du är flexibel.

Vi ser att du har arbetat i restaurang- eller hotellbranschen samt har administrativ erfarenhet av att ta hand om konferensbokningar eller liknande. Du har ett stort intresse för mat och människor samt sätter stort värde på service. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vill ha kul på jobbet. En flexibel organisation i ständig förändring. Du får bidra och uppmuntra till förändring. Vi är prestigelösa, vi ställer upp för varandra och i verksamheten där det behövs.

Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där människor mår bra och får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer. Vår bistro har ett fokus på hälsa eftersom fastigheten vi befinner oss i är Sveriges första WELL-certifierade hus. Tillsammans med vår kock får du vara med och utforma matutbudet, vara kreativ och prova nya saker. 

Mindpark har tre olika verksamhetsområden: bistro och reception, konferenser samt Coworking space. Just nu händer det mycket i vår verksamhet och vi satsar på att bistron samt konferensanläggningen ska växa – och du får möjlighet att vara med och bidra under resan!

Våra ordinarie öppettider är dagtid under vardagar men bokade kvällsaktiviteter förekommer.

Praktikaliteter:
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Deltid, cirka 70%
Anställningsform: Enligt överenskommelse
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Du talar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
Du är trygg och van att formulera dig i skrift

Varmt välkommen med din ansökan!

Sänd in dina ansökningshandlingar till thereze@mindpark.se , urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thereze Woge på 0707-98 44 48

Mindpark Malmö är en kreativ coworking space beläget i den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Vi är hem åt både små och stora företag, härliga event och inspirerande möten. Mindpark består av ett kontorshotell på 23 kontor, sju konferens- och möteslokaler samt en bistro.