Select Page

Vi söker en social och flexibel servicemedarbetare med erfarenhet från restaurangbranschen

Söker du ett enformigt, inrutat och oinspirerande arbete i en miljö helt utan påverkan? Då kan du sluta läsa nu. 

Söker du istället en arbetsplats där du får bidra, uppmuntras till förändring och där vi är nyfikna. Då kanske vi är en match.

Har du dessutom arbetat i restaurang och har ett intresse för hälsa och mat är möjligheterna ännu större.

Och varför är det då så? Jo, vår bistro har ett fokus på hälsa eftersom fastigheten vi befinner oss i är WELL-certifierad.

– Men vänta nu, hur vet ni att arbetsplatsen kommer vara så som ni beskriver? Är inte Mindpark Malmö för tillfället endast en stor byggarbetsplats? 

– Jo, det är helt korrekt uppfattat. Vi öppnar i slutet av april och har egentligen ingen aning om hur allt kommer att bli. Det är därför det är så viktigt att vi hittar just dig som är öppen för förändring, kommer med nya lösningar och vågar hugga i där det behövs (och gärna med ett leende på läpparna). 

Men vad vi verkligen vet är att på Mindpark i Helsingborg brinner våra medarbetare för vår plats och bidrar till att självständigt utveckla den. Exempelvis utvecklade vår konferensansvariga häromveckan ett helt nytt koncept för konferensfikan, eventansvarig införde statisk träning för alla coworkers där vi alla blev utmanade i jägarvila på lunchen och servicepersonalen bemötte som alltid våra kunder på ett sätt som fick även de som var på dåligt humör att gå därifrån med ett leende på läpparna.

Har du fått en liten känsla av vilka vi är nu? Bra. 

Då till jobbet. 

Din arbetsplats kommer att vara i vår bistro/reception där du tillsammans med alla anställda är ansiktet utåt mot våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att stödja köket under lunch, kallskänk, disk, servering, plock och barista. Det kan i perioder under dagen när det är lugnare i köket även innebära en del arbetsuppgifter kopplade till vår reception och vår konferensanläggning. Arbetsuppgifterna kommer variera med dagen och där behovet uppstår. 

Anställningsomfattning

Timanställning initialt, med möjlighet till tillsvidareanställning. 
Start i mitten på april. 
Vi ser gärna sökanden som bor i Malmö.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sänd in dina ansökningshandlingar till sanna@mindpark.se, urval sker löpande. 

Mindpark Malmö är en kreativ plats med ett coworking space, konferens- och eventytor samt en bistro. Vi öppnar i Hyllie, Malmö i slutet av april. Vi har sedan tidigare Mindpark Helsingborg och öppnar i augusti 2019 i Lund.