Select Page

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Sveriges bästa coworking space! Detta fina pris, som Global Startup Awards delar ut, är framtagen av både en jury och åsikter från deltagare. Just att det är communityn som varit med och utsedd oss gör oss väldigt stolt över att ha blivit utsedd som bästa coworking i Sverige.

“Det känns lite galet att vi har vunnit utmärkelsen som bäst i Sverige, och det har betytt mycket för oss i Lund och etableringen här. Jag tror det är även för att vi satsar på att vara mer än ett kontorshotell, utan att genom community, events och fokus på våra coworkers skapa unika platser.”

– Amanda Strand Holmqvist, kontor-manager Mindpark Lund

Läs mer om utmärkelsen här.

Uppdatering: i december 2019 fick vi ett ännu finare pris. Vi blev då inte bara utsedda till Sveriges bästa coworking space, utan även till Nordens bästa! Galet!