Select Page

Lund

Mitt i centrala Lund hittar du vårt workspace som erbjuder cirka 1 500 kvadratmeter kontor och skrivbord, för såväl internationella företag och entreprenörer som enskilda firmor och frilansare. Våra lokaler i Mindpark Lund är fördelade i olika byggnader runt en charmig gränd och här blir du del av ett kreativt och bubblande community.

Kontor på Mindpark Lund

På Mindpark Lund finns kontor i olika storlekar och för olika behov och önskemål. När du hyr kontor här får du inte bara en bra arbetsplats med all service du behöver, utan också ett community som ger både sociala och affärsmässiga möjligheter. Dessutom på bästa läget i Lund, enbart några minuters promenad från centralstationen.

Coworking Mindpark Lund

Coworking blir inte bättre än så här! På Mindpark Lund kan du hyra flexibla arbetsplatser utifrån dina behov och önskemål. Med ett stort community av coworkers utgör Lund inte bara en härlig gemenskap utan också många affärsmöjligheter – här i Lund har många nya idéer och företag kommit till liv.

Konferens och mötesrum på Mindpark Lund

Letar du konferens-och mötesrum centralt i Lund? Då har du kommit helt rätt! Här finns ett antal konferensrum. Våra konferensrum passar allt från det traditionella mötet och konferensen till kreativa sessioner och workshops. Med full service från bokning till vår sista kopp kaffe tillsammans ser vi till att du får en fantastisk upplevelse.

Hitta hit

Mindpark Lund ligger några minuters promenad från Lunds centralstation. Med andra ord är det enkelt och smidigt att ta sig hit med både buss, tåg och bil.