Tuesday 21/5/19, 08:42

Are you a Mindparker?

I augusti öppnar vi Mindpark Lund. Ett coworking space mitt i centrala Lund. Våra lokaler ligger utspridda runt Bytaregränd och här vill vi skapa ett kluster av företagare, entreprenörer och små bolag. Vi börjar med 700 kvm och kommer successivt bygga ut verksamheten under kommande år med fler ytor och funktioner. Vi söker nu någon som vill vara med oss och bygga upp Mindpark Lund.

Initialt är det en deltidstjänst på ca 50%, men vi ser gärna att man är på plats på heltid. Detta innebär att vi söker någon som idag driver ett eget bolag och som kan tänka sig att sitta och arbeta från Mindpark Lund. 50% av tiden med ett eget bolag och 50% av tiden för oss.

I tjänsten ingår att stötta våra coworkers, communityevent, sälj, sociala medier, administration, upprätthålla dialog och relation med andra lokala initiativ och innovationssystemet i Lund samt viss projektledning.

Välkommen till Mindpark familjen!

För mer information och intresseanmälan maila Sanna Kahlström: sanna@mindpark.se