Select Page

I arbetsuppgifterna ingår att skapa, planera, marknadsföra, utföra och följa upp både stora och mindre event. Till din hjälp vid större event kommer du att ha eventpersonal som du koordinerar och stödjer i deras arbetsuppgifter. Det är därmed meriterade om du har erfarenhet från att leda och arbeta i team sedan tidigare. Flertalet av våra event har en teknisk inrikting som t.ex. hackathons, koordinera projekt i vårt makerspace osv. Vi skapar även event och föreläsningar med inriktning mot entreprenörskap och startups, förutom de event vi skapar åt kunder som kan vara alla former av företagsevent, mässor och after works.

Du kommer även att genomföra marknadsaktiviteter för nya intressenter, liksom att vårda och utveckla de kundrelationer och samarbetspartners vi har.

Event- och marknadsansvarig är ett intensivt och spännande jobb, som innebär en del sena kvällar och hektiska dagar, där du även ansvarar för att skapa din egen kundbas. Du är van att arbeta självständigt med egna mål och budgetansvar. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, kreativitet, driv och lekfullhet. Vi ser gärna att du har med dig en utbildning inom marknad/ekonomi/kommunikation/event samt erfarenhet från att skapa och organisera projekt/event. Vi söker en ansvarsfull och utåtriktad event- och marknadsansvarig som trivs med att arbeta både operativt och strategiskt.

Känner du igen dig?

 • Du trivs med att nätverka och är van att tala inför grupp. 
 • Du är social och får energi från mötet med andra människor.
 • Du har en god organisatorisk förmåga, är noggrann och har ett öga för detaljer.
 • Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ.
 • Du är en kreativ person med intressen som berör teknik/kultur/olika former av skapande, kanske har du rentav deltagit i större event inom dessa områden som t.ex. Burning Man? 
 • Du har vana och kunskap kring att arbeta med sociala medier.

Vad vi kan erbjuda dig?

 • Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – vi har kul tillsammans! 
 • En inspirerande kontorsmiljö, vi blev omnämnda av ITworld som ”one of the 11 most exotic coworking spaces in the world”.
 • En möjligheten för dig att påverka och forma dina egna arbetsuppgifter.
 • En flexibel organisation i ständig förändring.
 • Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där entreprenörer och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer.

Mindpark är ett co working space beläget i den gamla Tretornfabriken i Helsingborg. Mindpark består av ett kontorshotell på 2 000 kvadratmeter, nio konferens- och möteslokaler och ett fairtrade café. I anslutning till Mindpark ligger också THINK Open Space med CreativeLab makerspace, företagsacceleratorn THINK samt evenemangslokaler. 

Anställningsomfattning

75%, Tillsvidareanställning
Tjänsten är tillsvidare men inleds vanligtvis med fyra (4) månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sänd in dina ansökningshandlingar till helene@mindpark.se/helsingborg, urval sker löpande men sista ansökningsdag är 13 januari.
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Verksamhetsansvarig Helene Tigerström på 042 – 400 46 02.