Select Page

I augusti 2015 klev 50 st entreprenörer ifrån hela Öresundsregionen i land på Ven. De skulle tillsammans delta i första version av Camp Ven, en unconference där entreprenörssjälar samlas för att umgås, lära av varandra och nätverka. Gissa vad? Nu händer det igen.

Idén är enkel – en grupp av inspirerande personer inom företagsvärldenåker bort tillsammans för att utveckla intressanta, personliga och professionella relationer. En helg omgiven av likasinnade, drivna och kreativa individer i en avslappnad och stimulerande miljö. Mindpark, som står bakom eventet, vill skapa en extraordinär händelse och ett sommarläger för entreprenörer inom och utanför communityt i Öresund. Förra året fanns b.la investerare, startups och nyckelperson inom innovationsystemet på plats.

“ Vi vill para ihop folk som är rutinerade i startupvärlden med de som är nya och med de som är affärsänglar. Vi ser det lite som ett SSWC, fast med focus på entreprenörskap, istället för sociala medier. Vi vill para ihop tech med de som inte är tech men som har byggt bolag. Vi vill bli personliga och nära, inte bara business och ytligt ” säger Karsten Deppert, en av grundarna till Camp Ven och Mindpark.

Årets upplaga sker mellan den 19-21 augusti och kommer utgå ifrån samma grundvärderingar men ha flera nya överraskningar. Precis som förra året är eventet huvudsakligen invite-only, men 10 platser släpps för deltagare ifrån allmänheten.

“Det är viktigt att inte bara personer från vår enga “bubbla” är med, utan att det är öppet för alla. Det är inte bara inom den etablerade startupvärlden vi vill skapa synergier utan även mellan de som tidigare inte vistas i en miljö där ord som innovation och boot strapping är vardagsmat. Förra året var det flera väldigt givande personer som deltog, som kom helt utifrån. Vi hoppas på många spännande personer i år med ”, säger Alexandra Hvalgren, projektledare för Camp Ven 2016.

Intresserad av att delta på Camp Ven? Ansök om en av de 10 platserna här!
Vid frågor var vänlig kontakta Alexandra Hvalgren; alexandra@mindpark.se/helsingborg, +4672 360 93 14