Select Page

Mindparks lunchföreläsningar under 2016 är i full rulle! En gång i månaden sätter vi oss i vår otroliga trappa, käkar medhav eller köpt lunch tillsammans och lyssnar på en mycket inspirerande hen. Nätverk + lunch + inspiration + Mindpark = Sant. Föreläsningar börjar alltid 12:15 så man hinner värma sin lunch, och håller på i ca 35-40 min.

Under februari månad kommer Ulrika Bengtsson ifrån Profunda Management att stå på denna scen! Denna föreläsning ger en försmak av hur du kan fatta smartare beslut, enskilt eller i grupp. Dagligen fattar du beslut som får konsekvenser på kort och lång sikt, privat eller i yrkeslivet. Vi vill alla tro att vi fattar rationella och logiska beslut men klarar vår hjärna verkligen av det? Hur gör du själv när du fattar beslut? Går du på magkänsla eller förnuft? Vilka tankefel gör din hjärna?

Du kommer bli introducerad till de beslutssystem och fällor som är inblandade vid beslut och du kommer få tillgång till en metod du kan använda för att öka medvetenheten och minimera risken att fatta beslut med ödesdigra konsekvenser.

www.profundamanagement.se