Select Page

Vi söker en Event Manager till vårt team på Mindpark i Helsingborg. De är en tjänst för dig som har erfarenhet av att projektledning av små och stora event. Vill du ha ett socialt arbete i en kreativ miljö där det ständigt händer roliga saker ska du fortsätta läsa!

Mindpark har flera coworking spaces i Skåne, och har bland annat utsetts till Nordens bästa coworking space 2019. Verksamheten på Mindpark i Helsingborg har funnits sedan 2008 och är den första enhet. Verksamheten består av café, event och konferens samt Coworking.

Vi söker nu en Event manager till Open Space och Grow Invest. Open Space är en kreativ mötesplats för de som vill testa sina ideér, innovationer och kunskap. En blandning mellan entreprenörer, idéskapare och regelbundna drop in konsultationer om allt från ekonomi till livet som ny i Helsingborg. Här hålls regelbundna föreläsningar, workshops, hackathon, utställningen, after works och med mera.

GROW Invest är ett återkommande samarbetessammankomst med fokus på investerares delade kunskap och att bygga långsiktiga relationer. Målet med GROW Invest är att lyfta fram mångfacetterade och intressanta blandningen av industrier i vår region. Evenemanget kommer hållas under H22 city expo och beräknad ha ca 160 deltagare.

Tjänsten innebär att se till att de skapas event och happenings i Open Space, allt från Open session, LunchTalks till After Works. De är en stor fördel om man redan har ett nätverk i regionen inom våra fokusområden entreprenörskap, kreativitet, hållbarhet och de internationella. Tjänster innebär att hitta aktörer och samarbeten, vägleda aktörerna för att skapa de bästa eventet samt att marknadsföra eventen för att nå ut till så många deltagare som möjligt. I Open Space arbetar man tillsammans med en annan projektledare. Som projektledare för GROW Invest projektledare du hela eventet från start till slut. Planerar program, paneler, breakout sessions samt bokar in breakout ledare, paneldeltagare, moderator och show host. Du bjuder in deltagare samt marknadsföra och skapar grafiskt material tillsammans med vår marknadsansvarig. Ser till att eventet flyter på under dagen samt utvärdera efter.

Det en tjänst som kräver att du är självständig samt bekväm i att möta människor och skapa bästa möjliga upplevelse för de som kommer till oss. Personen vi söker är ansvarsfull och utåtriktad som trivs med att arbeta i en miljö med mycket liv och rörelse.

Vem är du?

– Du har erfarenhet av projektledning av event

– Du har lätt för att strukturera upp ditt eget arbete

– Du har lätt för att samarbeta och kommunicera

– Du är social och lätt att skapa nya kontakter och samarbeten.

– Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ

– Du bidrar med energi och glädje på din arbetsplats

– Du är ödmjuk och prestigelös

Vad vi erbjuder dig

Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt och vi vill ha kul på jobbet! Du blir del av en flexibel organisation i ständig förändring – där du också får bidra till riktningen framåt. Vi är prestigelösa och ställer upp för varandra. Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där människor mår bra och där entreprenörer, doers och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer.

Anställningsomfattning

Tillsvidareanställning på 25 – 50 % med ambitionen till utökat antal timmar. Arbetstiderna för främst vardagar, vi har kvällsöppet för event en kväll i veckan och visa event kräver att man är på plats. De är möjlig att dela tjänsten mellan två personer, en projektledare för Open Space och en för GROW Invest.

Vill du bli en del av vårt härliga team på Mindpark Helsingborg? Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Madeleine Argelius.

Sista ansökningsdag är 2022-01-31, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att skicka in CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!