Select Page

Vi söker en servicemedarbetare till vårt team på Mindpark i Helsingborg. Det är en tjänst för dig som har erfarenhet inom service på café/restaurang/hotell och därmed en stark serviceanda och initiativförmåga. Med andra ord: Vill du ha ett socialt arbete i en kreativ miljö där det ständigt händer roliga saker ska du fortsätta läsa!

Mindpark har flera coworking spaces i Skåne, och har bland annat utsetts till Nordens bästa coworking space 2019. Verksamheten på Mindpark i Helsingborg har funnits sedan 2008 och är för första enhet. Verksamheten består av café, event och konferens samt Coworking. Samtliga delar ställer höga krav på service och tillgänglighet. I vår café serverar vi enklare luncher såsom sallader, mackor och bakad potatis samt  frukost och fika. Konferens-och eventdelen innebär bland annat att vi är värdar för konferenser och event. I vårt Open Space har vi varje vecka flera event.

Arbetserfarenhet från café, restaurang eller annat serviceyrke är ett krav för denna tjänst. Arbetsuppgifterna handlar till stor del om att vara delaktig i den dagliga driften av våra verksamhetsdelar, café, konferens, event och Coworking. Bland annat i form av att ta kassan, göra kaffe, ta emot konferens bokningar samt förbereda inför konferenser samt se till att arbetet med både våra luncher och övrig mat, catering och events flyter på. Vi håller regelbundet olika event för våra Coworkers, till exempel frukostevent och AW en del av arbetet kommer innebära att planera och arrangera event för våra Coworkers. Du blir också ansiktet utåt för konferensgäster, Coworkers och andra besökare. Vi är ett litet team som arbetar tätt och lägger stor vikt vid att samarbeta och hjälpa varandra. Med det sagt är det en tjänst som kräver att du är självständig samt bekväm i att möta människor och skapa bästa möjliga upplevelse för de som kommer till oss.  Personen vi söker är ansvarsfull och utåtriktad som trivs med att arbeta i en miljö med mycket liv och rörelse.

Vem är du?
– Du har erfarenhet från café/restaurang/hotell
– Du är bekväm med att möta människor
– Du har lätt för att strukturera upp ditt eget arbete
– Du tycker det är roligt att ge bästa möjliga service till din omgivning
– Du är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera
– Du bidrar med energi och glädje på din arbetsplats
– Du är social och får energi från mötet med andra människor
– Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ
– Du är ödmjuk och prestigelös

Vad vi erbjuder dig
Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt och vi vill ha kul på jobbet! Du blir del av en flexibel organisation i ständig förändring – där du också får bidra till riktningen framåt. Vi är prestigelösa och ställer upp för varandra. Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där människor mår bra och där entreprenörer, doers och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer. 

Anställningsomfattning
Tillsvidareanställning på 75 % med ambitionen till utökat antal timmar. Arbetstiderna för främst vardagar, vi har kvällsöppet ungefär en kväll i veckan. Vill du bli en del av vårt härliga team på Mindpark Helsingborg? Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Madeleine Argelius. Sista ansökningsdag är 2021-12-12, urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in ansökan (CV och personligt brev) till madeleine@mindpark.se

Varmt välkommen med din ansökan!