Select Page

Vi söker just nu en ny härlig teammedlem som älskar att laga mat!

Du kommer främst att arbeta i vårt café. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är i vårt kök. Här skapar du härliga sallader, läckra smörgåsar och smaskiga röror till vårt café. Här förbereder och levererar du även fika och lunch till våra konferensgäster.

Det är en rörlig roll där du växlar ditt arbete mellan köket och att ute i caféet för att ge bästa möjliga service till våra gäster. Är du en av dem som kommer att bjuda på en av Mindparks berömda Cafe Lattes?

Känner du igen dig? 
– Du har ett stort intresse för mat, gärna vegetarisk.
– Du ser en tjusning i att få vara kreativ och hitta på nya tillbehör/rätter på menyn som väcker nyfikenhet. 
– Du har känsla för god service och ser en ära i att ge våra kunder bästa möjliga service. 
– Du har förmåga att hålla ordning och uppsikt över flera saker samtidigt. 
– Du är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera.
– Du trivs med att ta ansvar, egna initiativ och är inte rädd för att ta i där det behövs. 

Vi ser att du har arbetat i restaurang- eller café tidigare. Du har ett stort intresse för mat och människor samt sätter stort värde på service. 

Vad vi kan erbjuda dig?
Vi vill ha kul på jobbet. En flexibel organisation i ständig förändring. Du får bidra och uppmuntra till förändring. Vi är prestigelösa, vi ställer upp för varandra och i verksamheten där det behövs. Vår passion är att skapa den optimala plattformen och platsen där entreprenörer och kreatörer får möjlighet att förverkliga sina företag och idéer.

Om Mindpark Helsingborg
Mindpark Helsingborg är ett coworking space beläget i den gamla Tretornfabriken i Helsingborg. Mindpark består av ett kontorshotell på 2 500 kvadratmeter, sju konferens- och möteslokaler och ett café. Här finns också Open Space – en mötesplats för studenter, entreprenörer och företagare.

Mindpark finns sedan 2019 även i Malmö och Lund.

Praktikaliteter:
Arbetstider: Dagtid som standard, men kvälls- och helgarbete kan förekomma
Omfattning: Deltid, cirka 50%
Anställningsform: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan:
Skicka ett mail till helene@mindpark.se och beskriv vad du arbetat med tidigare samt varför just du vill arbeta hos oss, urval sker löpande men sista ansökningsdag är 10 januari 2020.